Αθλητισμός

Η παγκόσμια πρωταθλήτρια διάθλου στο LoveRun Heraklion

Το έχουμε ξαναγράψει: Οι διοργανωτές του LoveRun Heraklion 2016 έχουν βαλθεί να μας τρελάνουν! Πλέον εκτός από ολυμπιακές διαστάσεις του δίνουν και... παγκόσμιες!

Mετά τους  κορυφαίους  Έλληνες Μαραθωνοδρόμους Χριστόφορο Μερούση και Ουρανία Ρεμπούλη, οι οποίοι αποφάσισαν να εντάξουν στην προετοιμασία τους για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο τη Βραζιλίας, τον αγώνα των 5.000 μέτρων στις 14 Φεβρουαρίου στο Ηράκλειο, μια ακόμη συμμετοχή με παγκόσμια ακτινοβολία έρχεται να προστεθεί στους ελίτ αθλητές που θα σταθούν στην γραμμή της αφετηρίας στην πλατεία των Λιονταριών:

 Η Οργανωτική Επιτροπή ανακοίνωσε σήμερα ότι στον αγώνα θα πάρει μέρος  και η παγκόσμια πρωταθλήτρια 2004 του διάθλου (τρέξιμο-ποδηλασία) Ulrike Schwalbe!

Η Γερμανίδα αθλήτρια επικοινώνησε με την επιτροπή εκφράζοντας την επιθυμία της να συμμετέχει στο LoveRun Heraklion 2016 5km στο πλαίσιο της προετοιμασίας της. Η 37χρονη αθλήτρια που έχει ιδιαίτερη αγάπη στην Κρήτη και προπονείται στο νησί, βρίσκεται στην λίστα των κορυφαίων της παγκόσμιας κατάταξης αφού εκτός από το παγκόσμια πρωτάθλημα διάθλου το 2004 έχει καταφέρει να κερδίσει το πρωτάθλημα Γερμανίας συνολικά  5 φορές!(1998,2007,2008,2010 και 2011).

Σχόλια