default-image

Τελευταίο σόου του Κόμπε στο All Star Game

Μπάσκετ
Τελευταίο σόου του Κόμπε στο All Star Game

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο All Star Game 2016 θα πέσουν οι τίτλοι τέλους για τον σπουδαίο Κόμπε Μπράιαντ όπως έκανε γνωστό το ΝΒΑ.

Η διοργανώτρια αρχή του Αμερικανικού πρωταθλήματος μπάσκετ ανακοίνωσε τους πέντε βασικούς της Team East και της Team West του All Star και πρώτος με διαφορά ήταν ο Κόμπε Μπράιαντ, ο οποίος θα δώσει το τελευταίο σόου της καριέρας του.

Ο σταρ των Λέικερς συγκέντρωσε 1.891.614 ψήφους από το κοινό αφήνοντας πολύ πίσω το δεύτερο σε προτίμηση  Στέφεν Κάρι, ο οποίος είχε 1.604.325 ψήφους.

Στο πλευρό του Κόμπε στην Δύση, λοιπόν, θα βρίσκονται οι Ντουράντ και Γουέστμπρουκ των Θάντερ, ο Κάρι των Γουόριορς και ο Λέοναρντ των Σπερς, ο οποίος κλήθηκε για πρώτη φορά στην καριέρα του σε All Star Game.

Στην Ανατολή, η είδηση είναι η επιστροφή του Πολ Τζορτζ των Πέισερς. Παρέα του ο - πρώτος σε ψήφους στην Ανατολή με 1.089.206 – ΛεΜπρον Τζέιμς (Καβαλίερς), ο Άντονι των Νικς, ο Λόουρι των Ράπτορς και ο Γουέιντ των Χιτ.

Οι 30 προπονητές των ομάδων της Λίγκας να επιλέξουν τους υπόλοιπους 14 παίκτες (7 από την Ανατολή και 7 από την Δύση) που θα συμπληρώσουν τα ρόστερ των δύο ομάδων, με τα εξής κριτήρια: Δύο γκαρντ, τρεις ψηλοί και δύο ακόμα παίκτες σε όποια θέση θέλουν. Οι αναπληρωματικοί θα ανακοινωθούν στις 28 Ιανουαρίου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News