default-image

Σα και ακραίος επιθετικός στο προσκήνιο για ΑΕΚ

Ποδόσφαιρο
Σα και ακραίος επιθετικός στο προσκήνιο για ΑΕΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην τελική ευθεία για την ολοκλήρωση των μεταγραφών της έχει μπει η ΑΕΚ, η οποία τις τελευταίες ημέρες έχει ρίξει όλο το βάρος της στον Ορλάντο Σα.

Δεν είναι όμως μόνο αυτή η υπόθεση που απασχολεί την Ένωση καθώς υπάρχουν και άλλα ανοικτά ζητήματα που αφορούν το ρόστερ της. Για την ακρίβεια αναζητείται ένας ακραίος επιθετικός, όμως τις εξελίξεις γι’ αυτή τη θέση θα την κρίνει η περίπτωση του Σα. Εφόσον κλείσει ο τελευταίος τότε η ΑΕΚ θα κινηθεί για το δανεισμό κάποιου ακραίου επιθετικού.

Μια τέτοια περίπτωση είναι ο 27χρονος Κορεάτης Λι Τσουγκ Γιόνγκ που αγωνίζεται στην Κρίσταλ Πάλας. Είναι παίκτης που, παίζει επτά χρόνια στην Αγγλία, φέτος έχει μόλις έξι συμμετοχές και ένα γκολ και που ο Πογέτ ξέρει καλά. Κυρίως είναι περίπτωση που υπάρχει η δυνατότητα να αποκτηθεί με την μορφή δανεισμού μέχρι το καλοκαίρι. Επίσης υπάρχει ακόμα μια περίπτωση ακραίου επιθετικού, την οποία ο Ουρουγουανός τεχνικός επίσης γνωρίζει και εξετάζει. Πάντως στην ΑΕΚ παραμένει ανοικτή η προοπτική να έρθει και ένας ακραίος επιθετικός. Χωρίς ωστόσο τίποτα να είναι «κλειδωμένο».

Εκτός από τις προσθήκες, ανοικτό παραμένει και το ζήτημα των αποχωρήσεων. Ήδη Πεταυράκης και Γροντής αποτελούν παρελθόν, όμως αναμένεται να φύγουν και άλλοι. Ένας εξ αυτών είναι και ο Μακόλεϊ Κρισάντους για τον οποίο, όμως δεν υπάρχει κάποια επίσημη πρόταση.

Όμως οι εκπρόσωποι του Κρισάντους, φέρονται να βρίσκονται σε επαφές με ομάδες και μέσα στις επόμενες μέρες θα προκύψουν εξελίξεις. Ερωτηματικό υπάρχει για το μέλλον του Ανάκογλου, αλλά και αυτό του Πλατέλλα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News