Αθλητισμός

Σίγουροι στην Τίγκρες για τιμωρία του Πουλίδο

Σίγουρος για την τιμωρία του Άλαν Πουλίδο από τη FIFA εμφανίστηκε ο πρόεδρος της Τίγκρες, Αλεχάντρο Ροντρίγκες, ο οποίος μάλιστα τόνισε ότι αυτή θα είναι αποκλεισμός από κάθε δράση για δύο έως έξι μήνες, αλλά και χρηματικό πρόστιμο τόσο στον ποδοσφαιριστή όσο και στο Λεβαδειακό και τον Ολυμπιακό.

Όπως επισήμανε ο Αλεχάντρο Ροντρίγκες: "Ο Πουλίδο θα αντιμετωπίσει αποκλεισμό από 2 έως 6 μήνες, αυτό αποφασίζει συνήθως η FIFA σε αυτές τις περιπτώσεις. Δεν θα μπορεί να αγωνιστεί σε καμία ομάδα. Θα τελειώσει κανονικά φέτος τη σεζόν με τον Ολυμπιακό και η τιμωρία θα ισχύσει από την επόμενη σεζόν.

Το πρόστιμο που επίσης θα επιβληθεί, θα εμπίπτει σε όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές: στον παίκτη, τον Λεβαδειακό και τον Ολυμπιακό.

Η Μεξικάνικη Ομοσπονδία, η FIFA και το CAS δέχθηκαν το συμβόλαιο που είχε μαζί μας έως τον Ιούνιο του 2016, οπότε και ολοκληρώνεται. Τώρα η FIFA απομένει να προσδιορίσει το ύψος του προστίμου και την χρονική διάρκεια του αποκλεισμού. Εκεί θα τελειώσει το θέμα.

Είπαμε στον Άλαν να δεχθεί την συμφωνία ανάμεσα σε εμάς και την Τσίβας, οπότε και το πρόβλημα θα λυνόταν. Δεν θα υπήρχε ούτε αποκλεισμός, ούτε οικονομικό πρόστιμο.

Θα επέστρεφε σε μια σπουδαίο ομάδα όπως η Τσίβας και εκεί θα τελείωνε η υπόθεση. Αλλά ο Πουλίδο και πάλι επηρεάστηκε από ανθρώπους με λάθος προθέσεις", ήταν τα όσα υποστήριξε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Τίγκρες, σε δηλώσεις του στο ESPN του Μεξικού.

Σχόλια