default-image

Βράβευσε τους κορυφαίους σε στίβο και σκάκι ο ΟΦΗ

Σπορ
Βράβευσε τους κορυφαίους σε στίβο και σκάκι ο ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε μία πολύ ωραία ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο η γιορτή των τμημάτων στίβου και σκάκι του ΟΦΗ στο κέντρο «Δεσποτικό», όπου βραβεύτηκαν οι αθλητές και οι αθλήτριες που διακρίθηκαν το 2015.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Γιάννης Δανδάλης, ο γεν. γραμματέας Παναγιώτης Σπυριδάκης, ο αντιπρόεδρος Βασίλης Κλάδος και πολλά μέλη του Δ.Σ. Ωστόσο την παράσταση έκλεψαν οι αθλητές και οι αθλήτριες που σε χαλαρούς ρυθμούς διασκέδασαν με μουσική και χορό. Μάλιστα ο αθλητής στίβου Γιώργος Επταμηνιτάκης εντυπωσίασε με τις φωνητικές του δυνατότητες παίρνοντας το μικρόφωνο και διασκεδάζοντας τους παρόντες.

Από το τμήμα του στίβου βραβεύτηκαν οι Καλογεράκης Γιώργος (400μ. εμπ. και 4Χ400), Μανιού Αφροδίτη (ακόντιο), Καστρινού Μελίνα (έπταθλο), Διάκος Γιώργος (200μ., 4Χ100, 4Χ400), Μπαλαμούτη Ζωή (μήκος, 4Χ80), Κανάκη Αλεξία (400μ., 400μ. εμπ.), Βουτουφιανάκης Ραφαήλ (δέκαθλο), Δραμουντάνης Χαράλαμπος (ύψος), Κόκκινου Χάρις (80μ. εμπ.. 4Χ80), Κοντογιάννη Μαρία (σφύρα), Ψαράκη Ευαγγελία (δίσκος), Μέτα Εγλαντίνα (300μ. εμπ.), Πατραμάνης Δημήτρης (ύψος), Κότσι Ντοριάννα (600μ.), ομάδα παίδων (Κανδηλιεράκης Ι., Μαυρουδής Ι., Καλογεράκης Γ., Πατρουδάκης Εμμ.), ομάδα νέων 4Χ100 (Παπαδάκης Ελ., Επταμηνιτάκης Γ., Διάκος Γ., Μαυραντωνάκης Εμμ.), ομάδα ΠΚ Α' 4Χ80 (Μπαλαμούτη Ζ., Κόκκινου Χ., Νίκα Κ., Τζαγκαράκη Μ.).

Από το σκάκι βραβεύτηκαν οι Νίκος Σερπετσιδάκης, Εύα Σερπετσιδάκη, Γιώργος Καδιάνης, Στέλιος Μαλλιαράκης και Μάνος Πετράκης.

Πέραν των αθλητών τιμήθηκαν για την προσφορά τους ο Κώστας Καζανάκης και ο εκπρόσωπος της vodafone στο Ηράκλειο.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο  προπονητής των περισσότερων σημερινών προπονητών του στίβου κ. Γιώργος Δραμουντάνης, ενώ από τους τοπικούς φορείς παραβρέθηκαν ο αντιπεριφεριάρχης κ. Κουκιαδάκης , ο αντιδήμαρχος κ. Βαρδαβάς  και ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΦΜΑΗ κ. Βουρεξάκης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News