default-image

Νέο αυστηρό μήνυμα του Κοντονή

Ποδόσφαιρο
Νέο αυστηρό μήνυμα του Κοντονή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κάτω από άκρα μυστικότητα ο Σταύρος Κοντονής είχε χθες συνάντηση με τους προέδρους της Super League και Football League Γιώργο Μποροβήλο και Σπύρο Καλογιάννη θέλοντας για άλλη μία φορά να ξεκαθαρίσει τη θέση της πολιτείας όσον αφορά στα όσα γίνονται στα δύο πρωταθλήματα.

Ο Υφυπουργός αθλητισμού δέχτηκε τους δύο άνδρες στο γραφείο του και συζήτησαν για αρκετή ώρα στέλνοντας σαφές μήνυμα. Ουσιαστικά ζήτησε να προστατέψουν το ποδόσφαιρο, σε διαφορετική περίπτωση επανέλαβε την πρόθεση του να υπάρξει παρέμβαση της Πολιτείας κάνοντας χρήση των δυνατοτήτων που του παρέχει ο νόμος.

«Η Ελλάδα δεν θα γίνει αρένα από το ποδόσφαιρο» τους διεμήνυσε χαρακτηριστικά αναφερόμενος στις διαμαρτυρίες που υπάρχουν από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού για την απόφαση που πήρε για το λουκέτο στις θύρες 13-14 του «Απόστολος Νικολαΐδης».

Από το υπουργείο διέψευδαν το ενδεχόμενο επιστολής στην UEFA με το οποίο θα καταγγέλλουν την ΕΠΟ. Δεν σχολίαζαν όμως, τις φήμες για σκέψεις περί λουκέτου στο ποδόσφαιρο την επόμενη φορά που οι διαιτητές «ξεχάσουν» να αναφέρουν στο φύλλο αγώνα περιστατικά όπως τον αναπτήρα που πέταξαν οπαδοί του Ολυμπιακού στον Κουλιμπαλί.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού θα έχει συνάντηση την ερχόμενη Δευτέρα 25/1 με τον πρόεδρο της ΕΠΟ Γιώργο Γκιρτζίκη και θα του ζητήσει για δεύτερη φορά (η πρώτη ήταν στις 22/12) να. τρίξει τα δόντια στους διαιτητές και να τους ζητήσει να εφαρμόζουν τον πειθαρχικό κώδικα.

Ο κ. Κοντονής εμφανίστηκε ενοχλημένος με το «tweet» του Γιάννη Αλαφούζου στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter στο ημίχρονο του αγώνα του Ολυμπιακού με τον Πλατανιά («Ο Σπάθας θυμάται τα όργια του στον Αστέρα. Ντροπή στην ΕΠΟ που τον επέλεξε! Αλλά η διαφθορά δεν συγκινεί την πολιτεία! Έτσι κε. Κοντονή;») .

Ο υφυπουργός Αθλητισμού υπενθύμισε στους προέδρους των δύο Ενώσεων, που είναι στο διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΟ, ότι δεν είναι αρμοδιότητα του να εγκαλέσει τον διαιτητή επειδή δεν τήρησε τον πειθαρχικό κώδικα αλλά της Ομοσπονδίας και της ΚΕΔ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News