default-image

Σκληρή απάντηση του Παναθηναϊκού στον Κοντονή

Αθλητισμός
Σκληρή απάντηση του Παναθηναϊκού στον Κοντονή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με μια σκληρή ανακοίνωση, με την οποία επιτίθεται κατά του υφυπουργού Αθλητισμού, ο Παναθηναϊκός απάντησε στην απόφαση να κλείσουν οι θύρες 13-14.

Οι πράσινοι αναφέρουν ότι ο Σταύρος Κοντονής δεν ενδιαφέρεται για την εξυγίανση του ποδοσφαίρου, παρά τις εξαγγελίες που είχε κάνει. Αντιθέτως, μάλιστα, με τις αποφάσεις του ενισχύει το διεφθαρμένο σύστημα, το οποίο υπάρχει στον χώρο.

«Δεν πρόκειται, όμως, να υποκύψουμε. Στο τέλος, το δίκαιο θα νικήσει και η ισονομία θα επιβληθεί», προσθέτουν και ξεκαθαρίζουν ότι πρόκειται να προσφύγουν σε όλα τα αρμόδια όργανα της Τακτικής Δικαιοσύνης «προκειμένου να ανατρέψει την εξόχως παράνομη απόφαση», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Οι πράσινοι χαρακτηρίζουν επίσης κουραστικές και παραπλανητικές τις δηλώσεις Κοντονή κατά της ΕΠΟ και των παραγόντων της τονίζοντας ότι το σύστημα έγινε συνομιλητής και ενισχύθηκε.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

Η νέα τιμωρία που επεβλήθη από τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Κοντονή κατά της Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός για τον μη διεξαχθέντα αγώνα με τον Ολυμπιακό είναι πρωτάκουστη παγκοσμίως και εξοντωτική. Η Π.Α.Ε. θα προσφύγει σε όλα τα αρμόδια όργανα της Τακτικής Δικαιοσύνης προκειμένου να ανατρέψει την εξόχως παράνομη απόφαση.

Η βία σε οποιαδήποτε μορφή της είναι καταδικαστέα και ο Παναθηναϊκός πρωτοστατεί σε ενέργειες για την καταστολή της. Όμως, η βία είναι το βασικό παράγωγο της διαφθοράς που καταστρέφει το ελληνικό ποδόσφαιρο εδώ και χρόνια.

Δυστυχώς, ο Παναθηναϊκός πίστεψε τις περσινές εξαγγελίες του κ. Κοντονή για ισονομία και αποκατάσταση της αξιοπιστίας του πολύπαθου χώρου. Αποδεικνύεται όμως, ότι ο κ. Υφυπουργός κάθε άλλο παρά ενδιαφέρεται για την εξυγίανση, ενισχύοντας με τις πράξεις του το διεφθαρμένο σύστημα.

Αποτέλεσμα είναι, για ακόμα μία φορά, να τιμωρείται μόνο ο Παναθηναϊκός και ουσιαστικά την ίδια στιγμή να καλύπτεται από την Πολιτεία το ποδοσφαιρικό κατεστημένο. Δεν πρόκειται όμως να υποκύψουμε. Στο τέλος, το δίκαιο θα νικήσει και η ισονομία θα επιβληθεί.

Σημειώνουμε ότι οι προσπάθειες αλλαγής της επικαιρότητας με δηλώσεις δήθεν κατά της ΕΠΟ και παραγόντων της διαιτησίας είναι κουραστικές και παραπλανητικές, ενώ στην πραγματικότητα όπως αποδεικνύεται το σύστημα έγινε συνομιλητής, ενισχύθηκε και παραμένει απρόσβλητο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News