default-image

Κούγιας για Γιοβάνοβιτς, Λαμπρόπουλο, "Κούτσια"

Ποδόσφαιρο
Κούγιας για Γιοβάνοβιτς, Λαμπρόπουλο, "Κούτσια"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επτά πέναλτι σε τρεις αναμετρήσεις δεν έχει πάρει η ομάδα της Λάρισας, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο πρόεδρος και ιδιοκτήτης των «βυσσινί» Αλέξης Κούγιας, μιλώντας σε τοπική εφημερίδα της πόλης.

Ο κ. Κούγιας μέσω των δηλώσεων του αυτών πέταξε το… μπαλάκι στην ΕΠΟ και την ΚΕΔ ενώ "έπλεξε και το εγκώμιο" ποδοσφαιριστών που έπαιζαν σε ΟΦΗ και Εργοτέλη...

Αναλυτικά μίλησε:

-Για το θέμα της διαιτησίας: «Δεν θέλω να βγάλω ανακοίνωση αλλά η ΕΠΟ, η ΚΕΔ και οι αρμόδιοι εισαγγελείς πρέπει να ασχοληθούν σοβαρά με το θέμα της διαιτησίας στη Β' Εθνική κατηγορία. Δεν μπορεί σε ορισμένες ομάδες να δίνονται αφειδώς πέναλτι και σε μας στα τρία τελευταία παιχνίδια να μας έχουν στερήσει επτά. Τα βίντεο των αγώνων είναι στη διάθεσή τους».

Για το θέμα της αλλαγής των αρχηγών: «Είναι απόφαση της διοικήσεως. Ο Ουρτάδο είναι ο πρώτος αρχηγός της ομάδας γιατί είναι ο φυσικός της ηγέτης, ακολουθεί ο Μπόρισλαβ Γιοβάνοβιτς γιατί επί τέσσερα χρόνια έπαιζε και ήταν αρχηγός στον Εργοτέλη και έχει μεγάλη εμπειρία, ο Ανδρέας Λαμπρόπουλος γιατί είναι ο παλαιότερος παίκτης της ΑΕΛ και ο Βασίλης Κουτσιανικούλης, γιατί είναι σπουδαίος παίκτης και φυσικά Λαρισαίος».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News