Αθλητισμός

Κοιλιάρας: "Συγγνώμη για τη συμπεριφορά μου"

Φραστικό επεισόδιο μεταξύ του Γιάννη Κοιλιάρα και φιλάθλου του ΟΦΗ σημειώθηκε χθες στη διάρκεια του β' ημιχρόνου. Από την εξέδρα ακούστηκε κάτι και ο ποδοσφαιριστής απάντησε, ενώ ο Γιώργος Βλαστός τον αντικατέστησε άμεσα.

Το θέμα συζητήθηκε άμεσα, ενώ ο ποδοσφαιριστής αναγνωρίζοντας το λάθος του, ζήτησε συγγνώμη από το συγκεκριμένο φίλαθλο, αλλά και συνολικά από όσους βρέθηκαν στο γήπεδο.

Αναλυτικά στη δήλωση του ανέφερε: «Όλα τα χρόνια που παίζω ποδόσφαιρο, δεν έχω δώσει ποτέ αφορμές. Θα ήθελα να ζητήσω πραγματικά συγγνώμη για μια πολύ άτυχη στιγμή μου, στο παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Φωστήρα στον Ταύρο. Απάντησα με άσχημο τρόπο, σε κάποια λόγια σε βάρος μου, από κάποιο φίλαθλο που βρισκόταν στην κερκίδα του ΟΦΗ.

Δεν έπρεπε να αντιδράσω και δεν ξέρω γιατί μου βγήκε αυτή η συμπεριφορά. Ζητώ συγγνώμη τόσο από τον συγκεκριμένο φίλαθλο, όσο και από το σύνολο των φιλάθλων του ΟΦΗ, που ήρθαν να μας υποστηρίξουν στο παιχνίδι με τον Φωστήρα και δεν καταφέραμε να τους δώσουμε τη χαρά της νίκης. Ζητώ συγγνώμη και από όλη την ομάδα για την αναστάτωση.

Η πίεση του αγώνα και η ένταση που είχαμε, με οδήγησαν σε μια αντίδραση που δεν με εκφράζει, ούτε ως ποδοσφαιριστή, ούτε ως άνθρωπο. Ζητώ και πάλι συγγνώμη».

Σχόλια