default-image

Ξύπνησε στο β' ημίχρονο στην Τρίπολη

Ποδόσφαιρο
Ξύπνησε στο β' ημίχρονο στην Τρίπολη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Καλλονή βρέθηκε να προηγείται 0-1 στην Τρίπολη αλλά τελικά ο Αστέρας Τρίπολης με ένα εντυπωσιακό ξέσπασμα στην επανάληψη επικράτησε με 3-1.

 Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και αιφνιδίασαν τους Αρκάδες με τις πολλές ευκαιρίες που δημιούργησαν. Μάλιστα προηγήθηκαν στο σκορ στο 41' με πέναλτι του Μανούσου και παραλίγο να πετύχουν και δεύτερο τέρμα.

Στο δεύτερο μέρος ο Αστέρας σοβαρεύτηκε. Η είσοδος του Μπερτόλιο ήταν καθοριστική, οπότε η ανατροπή ήταν θέμα χρόνου και επετεύχθη τελικά. Ο Ιγκλέσιας στο 52', ο Γιάννου στο 57' και πάλι ο Ιγκλέσιας στο 61' έβαλαν τρία γκολ για τους Αρκάδες, διαμορφώνοντας το τελικό 3-1.

Αστέρας (Βεργέτης): Μπαντής, Λούι, Γκοϊάν, Ζησόπουλος, Παντελιάδης, Κουρμπέλης, Ιγκλέσιας (Τορμένα 83'), Νίκο Φερνάντες (Μπερτόλιο 46'), Στανισάβλιεβιτς (Μάσα 59'), Φούντας, Γιάννου.

ΑΕΛ Καλλονής (Καραγεωργίου): Δαύκου, Σπυρόπουλος, Αναστασιάδης, Βαλιός, Σταμπούρης, Καλτσάς, Ελλακόπουλος, Γεωργίου, Γουερέ (Γιουκαρής 69'), Μάρκοβιτς (Μπραούλιο 74'), Μανούσος (Κάρλσον 88').

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News