Αθλητισμός

Βλαστός: "Τέτοια ματς θέλουν χαρακτήρα"

Η ήττα από τον Φωστήρα έφερε απογοήτευση στο «στρατόπεδο» του ΟΦΗ, όμως ο Γιώργος Βλαστός τόνισε στη συνέντευξη Τύπου, ότι η ομάδα πρέπει να δείξει χαρακτήρα κάτι που δεν είχε σήμερα.

Αναλυτικά στην τοποθέτηση του υπογράμμισε: «Ήταν το πιο σημαντικό παιχνίδι για μας μέχρι σήμερα. Δεν τα καταφέραμε. Χάσαμε από ένα στημένο. Λέγαμε όλη την εβδομάδα για την ικανότητα που έχει ο αντίπαλος στα στημένα, αλλά δεν προσέξαμε στη φάση που δεχθήκαμε το γκολ. Είχαμε τις ευκαιρίες να προηγηθούμε στο πρώτο ημίχρονο, ενώ μπορούσαμε να σκοράρουμε σε κάποιες φάσεις και στο δεύτερο. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν παίχθηκε ποδόσφαιρο. Υπήρχαν πολλές διακοπές. Είναι ζήτημα αν παίχθηκε ποδόσφαιρο 20 λεπτά. Εμείς πρέπει να συνεχίσουμε. Πρέπει να έχουμε περισσότερο χαρακτήρα σε τέτοια παιχνίδια».

Για τη διαφορά από την κορυφή που είναι στους 11 βαθμούς επισήμανε: «Είναι μεγάλη η διαφορά των 11 βαθμών, αλλά θα προσπαθήσουμε να την καλύψουμε. Υπάρχει ένας ολόκληρος πρώτος γύρος. Όπως πήρε τη διαφορά ο Φωστήρας, το ίδιο θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και εμείς».

Από την άλλη ο τεχνικός των γηπεδούχων, Κώστας Ψυρόπουλος επισήμανε: «Ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για μας, με μια ιστορική ομάδα. Ο ΟΦΗ δεν πρέπει να αγωνίζεται εδώ. Σεβαστήκαμε τον αντίπαλο, όπως κάνουμε με κάθε ομάδα. Παίζουμε σε κάθε παιχνίδι για το αποτέλεσμα. Ξέραμε ότι το τερέν δεν ευνοεί ποιοτικές ομάδες, όπως ο ΟΦΗ. Δώσαμε και την ψυχή μας και τα καταφέραμε. Είχαμε μεγάλο πάθος και δύναμη σαν ομάδα. Μετά την αποβολή του ποδοσφαιριστή του ΟΦΗ, κοιτάξαμε να διασφαλίσουμε το αποτέλεσμα. Τα καταφέραμε και αξίζουν συγχαρητήρια στην ομάδα μας. Έχουμε δουλέψει πολύ και δίκαια είμαστε πρώτοι. Έχει δρόμο ακόμη το πρωτάθλημα. Χρειάζεται να παραμείνουμε προσηλωμένοι στο στόχο. Στο ποδόσφαιρο το 70% είναι οι στημένες φάσεις. Έχουμε δουλέψει πάνω σε αυτό. Βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, αλλά θα βλέπουμε και τα αποτελέσματα των αντιπάλων. Ολα θα κριθούν στις τελευταίες εβδομάδες».

Σχόλια