default-image

Νίκη της Μάντσεστερ στο «Άνφιλντ» με Ρούνεϊ

Ποδόσφαιρο
Νίκη της Μάντσεστερ στο «Άνφιλντ» με Ρούνεϊ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η μεγάλη νικήτρια του αγγλικού ντέρμπι ήταν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς επικράτησε με 1-0 της Λίβερπουλ στο "Άνφιλντ", έχοντας σκόρερ τον Γουέιν Ρούνεϊ.

Ο Άγγλος επιθετικός βρήκε δίχτυα για τέταρτο σερί ματς και στο 78ο λεπτό ανοίγοντας το σκορ με κοντινό σουτ στην κίνηση (έπειτα από οριζόντιο δοκάρι σε κεφαλιά του Φελαϊνί) έφτασε τα 176 γκολ στην Premier League και έγινε πρώτος σκόρερ στην ιστορία με μία ομάδα, ξεπερνώντας τον Τιερί Ανρί (175 με Άρσεναλ).

Η Λίβερπουλ είχε την κατοχή και την υπεροχή στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, αλλά δεν ήταν πραγματικά απειλητική, απογοητεύοντας τους οπαδούς της για μία ακόμη φορά.

Οι "κόκκινοι" είναι στην 9η θέση της βαθμολογίας, έχασαν την ευκαιρία να πιάσουν την ManUtd, η οποία είναι πια στο +6 από τον μεγάλο αντίπαλο, ενώ απέχει δύο βαθμούς από την Τότεναμ και την τετράδα.

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Μινιολέ, Κλάιν, Κολό Τουρέ (81' Μπεντεκέ), Σακό, Αλμπέρτο Μορένο, Λούκας Λέιβα, Χέντερσον, Εμρέ Τζαν, Μίλνερ (90' Κόκερ), Λαλάνα (76' Άιμπ), Ρομπέρτο Φιρμίνο.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.: Ντε Χέα, Άσλεϊ Γιανγκ (42' Μπόρθγουικ-Τζάκσον), Σμόλινγκ, Μπλιντ, Νταρμιάν, Σνιντερλέν, Φελαϊνί, Αντέρ Ερέρα (72' Ντεπάι), Λίνγκαρντ (66' Μάτα), Μαρσιάλ, Ρούνεϊ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News