default-image

Διαψεύδει ο Μαζαράκης για την προεδρία της ΕΠΟ

Αθλητισμός
Διαψεύδει ο Μαζαράκης για την προεδρία της ΕΠΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μέσω της σελίδας του στο Facebook, o Βαγγέλης Μαζαράκης διέψευσε τα σενάρια περί καθόδου του στις εκλογές για την προεδρία της ΕΠΟ αντί του Γιώργου Γκιρτζίκη και τόνισε πως η ΕΠΣ Κεφαλλονιάς στηρίζει την υποψηφιότητα του νυν προέδρου για την ηγεσία της Ομοσπονδίας και πως τέτοιου είδους σενάρια τα θεωρεί εκ του πονηρού.

Αναλυτικά τι έγραψε:

"Δήλωση δική μου για υποψηφιότητα μου για την προεδρία ΟΥΔΕΠΟΤΕ υπήρξε. Όταν διαβάσετε δήλωσή μου τέτοια, τότε μπορείτε να πείτε ο,τι θέλετε. Εγώ ποτέ δεν δήλωσα κάτι τέτοιο. Τα σενάρια που κυκλοφόρησαν, τα θεωρώ εκ του πονηρού και δεν φαντάζομαι οτι χρειάζεται καν να τα διαψεύσω.

Διατηρώ τις καλύτερες σχέσεις με τον Πρόεδρο της ΕΠΟ, τον οποίο στηρίζω. Τιμώ και συνεργάζομαι αρμονικότατα μαζί του. Προτεραιότητες στην ζωή μου εχω άλλες και ποτε δεν τις έκρυψα. Η ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑ μου, η Εκκλησία μου, το πανεπιστήμιο μου και η ζωή μου ειναι η πρώτη προτεραιότητα μου. Δεν γίνεται να ακολουθώ τα σενάρια επιστημονικής φαντασίας που επινοούνται κατα καιρούς. Η ΕΠΣ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣ στηρίζει ΓΚΙΡΤΖΙΚΗ αδιαπραγμάτευτα".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News