default-image

Φήμες για Φάρμαρ και Παναθηναϊκό

Μπάσκετ
Φήμες για Φάρμαρ και Παναθηναϊκό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φαίνεται πως μετά το «όχι» του Κώστα Παπανικολάου, ο Παναθηναϊκός φουλάρει για την ενίσχυσή του κι ετοιμάζει τη δική του απάντηση.

Οι «πράσινοι» κινούνται δεδομένα για έναν γκαρντ και φήμες θέλουν τον Τζόρνταν Φάρμαρ από το να είναι στη λίστα, μέχρι και να γίνονται ήδη προσπάθειες να υπογράψει.

Υπενθυμίζεται πως ο Παναθηναϊκός έχει κενή θέση ξένου, καθώς στο υπάρχον ρόστερ έχει καλύψει τις πέντε από τις έξι διαθέσιμες θέσεις. Ο Φάρμαρ έχει διαβατήριο από το Ισραήλ και συνεπώς λογίζεται κοινοτικός. Οποιαδήποτε προσθήκη γίνει θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στην Ευρωλίγκα από την όγδοη αγωνιστική του Top 16.

Ο 29χρονος άσος (1,88μ.), που έχει κατακτήσει δύο πρωταθλήματα με τους Λέικερς (2009-2010), βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας μετά την αποδέσμευσή του από τη Μακάμπι.

Μετρά μια πολύ αξιόλογη καριέρα στο ΝΒΑ σε Λέικερς, Νετς και Κλίπερς με 7,7 πόντους, 2,9 ασίστ και 1,9 ριμπάουντ σε 559 εμφανίσεις.

Στην Ευρώπη έχει κάνει φοβερές χρονιές σε Μακάμπι (2011) και Εφές (2012/13), ενώ πέρσι ήταν λιγότερο καλός με την Νταρουσάφακα (2014/15) και φέτος απογοήτευσε με την ομάδα του λαού έχοντας 9,6 πόντους, 3,6 ασίστ και 2 ριμπάουντ κατά μέσο όρο τη στιγμή που είχε υπογράψει για ένα χρόνο με 1,3 εκατ. ευρώ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News