Αθλητισμός

"Μήνυμα" αλληλεγγύης στο φιλικό για τον Μάνο στο Θραψανό

Ένα ξεχωριστό φιλικό παιχνίδι έγινε χθες στο γήπεδο του Θραψανού, όπου ο Ανθεστίων φιλοξένησε ομάδα επίλεκτων και τα έσοδα διατέθηκαν για τον 8χρονο Μάνο Μαλλιωτάκη, που αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας.

Μαχλάς, Νιόπλιας, Κολιτσιδάκης, Νικηφόρος, Σουτζής, Μαρινάκης, Χανιωτάκης και άλλοι έδωσαν το παρών, ενώ συγκεντρώθηκε ένα ικανοποιητικό ποσό από τον φίλαθλο κόσμο, αλλά και τις δύο ομάδες.

Για την ιστορία, το παιχνίδι έληξε ισόπαλο 2-2, αν και φυσικά πέρασε σε δεύτερη μοίρα, αφού ο σκοπός ήταν ιερός. Μακρογιαννάκης και Ζέρο σκόραραν για την ομάδα του Θραψανού, Καλλογιαννάκης και Σουτζής για τους επίλεκτους.

Η σχετική ανακοίνωση της ομάδας του Θραψανού αναφέρει: «Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 16/1 στο γήπεδο του Θραψανού ο φιλικός αγώνας του Ανθεστίωνα με ομάδα επίλεκτων (Μαχλάς, Νιόπλιας, Χανιωτάκης, Κολιτσιδάκης, Νικηφόρος, Σουτζής, Μαρινάκης και άλλοι), τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν στην οικογένεια του 8χρονου Μάνου Μαλλιωτάκη, ώστε να αντιμετωπίσει το σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Η διοίκηση του Α.Ο. Ανθεστίων ευχαριστεί θερμά τον φίλαθλο κόσμο που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα μας, παρά το τσουχτερό κρύο, και ο καθένας ξεχωριστά στήριξε τον μικρό Μάνο. Επίσης, ένα μεγάλο ευχαριστώ, στην ομάδα των επίλεκτων που έδωσε το παρών για αυτό τον αγώνα ζωής, συνδράμοντας με την παρουσία τους, αλλά και οικονομικά.

Ως σωματείο, θα είμαστε πάντα κοντά σε εκδηλώσεις, που αφορούν τους συνανθρώπους μας, όπως κάνει ευρύτερα η τοπική κοινωνία.

Ευχαριστούμε τον διαιτητή του αγώνα, Γιάννη Μαυραντωνάκη και τους επόπτες Χναράκη και Καμπιτάκη, αλλά και τον γιατρό Γιάννη Βαγιακάκο, που προσέφεραν αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες τους».

*Παρών στην εκδήλωση ήταν ο περιφερειακός σύμβουλος για θέματα αθλητισμού, Νίκος Συριγωνάκης και άλλοι τοπικοί φορείς.

Σχόλια