default-image

Παράσχος : Το 100 % για να έχουμε τύχη με Ολυμπιακό

Αθλητισμός
Παράσχος : Το 100 % για να έχουμε τύχη με Ολυμπιακό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

O Πλατανιάς κατάφερε να φύγει αήττητος από το "Γεώργιος Καραϊσκάκης" πριν λίγους μήνες όταν αντιμετώπισε τον Ολυμπιακό για την φάση των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας και τώρα φιλοδοξεί να κάνει το ίδιο και στο πρωτάθλημα για να γίνει η πρώτη ομάδα στη φετινή Super League που θα κόψει βαθμούς από την ομάδα του Μάρκο Σίλβα.

Το έργο πάντως της ομάδας των Χανίων είναι εξαιρετικά δύσκολο λόγω της διαφοράς δυναμικότητας των δύο ομάδων και ο Γιώργος Παράσχος τόνισε ότι οι παίκτες του θα πρέπει να πιάσουν το 100% της απόδοσής τους και να έχουν τύχη για να σταματήσουν τον Ολυμπιακό.

"Είναι σίγουρα πάρα πολύ δύσκολο να πάρουμε αποτέλεσμα, ο Ολυμπιακός πάει φέτος να σπάσει όλα τα ρεκόρ. Εμείς όπως στο παιχνίδι του Κυπέλλου μπορέσαμε και πήραμε να πάρουμε την ισοπαλία και στο ματς της Δευτέρας θα προσπαθήσουμε να τον δυσκολέψουμε. Το που μπορούμε να φτάσουμε θα το δείξει το παιχνίδι.

Ο Ολυμπιακός έχει αυτή τη στιγμή την καλύτερη ομάδα με διαφορά από όλους και πρέπει εμείς να πιάσουμε το 100% της απόδοσής μας, να είμαστε πολύ τυχεροί για να μπορέσουμε να πάρουμε κάποιο αποτέλεσμα. Ίσως να είμαστε τυχεροί τη Δευτέρα", δήλωσε χαρακτηριστικα ο προπονητής του Πλατανιά.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News