Αθλητισμός

Κοντά σε Κάλβο η Βέροια

Σε εξέλιξη βρίσκονται τα μεταγραφικά θέματα αλλά και οι αποχωρήσεις στη Βέροια.

Οι Κυανέρυθροι κινούνται για την απόκτηση δύο μεσοεπιθετικών και ενός επιθετικού, ενώ πιθανότατα θα αναζητήσουν λύσεις και για το κέντρο της άμυνας αλλά και για τα χαφ. Συνολικά, αναμένεται να αποκτηθούν δηλαδή 4 ή 5 ποδοσφαιριστές.

Ένας από τους παίκτες που βρίσκονται κοντά στη μεταγραφή του στη Βέροια είναι ο Κάρλος Κάλβο. Ο 30χρονος μεσοεπιθετικός που έχει αγωνιστεί για δύο χρόνια στην Ξάνθη, αναμένεται να λύσει το συμβόλαιό του με την Ουέσκα και στη συνέχεια να μεταβεί στην Ημαθία για να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μέχρι το τέλος της σεζόν, με οψιόν ανανέωσης για τον επόμενο χρόνο.

Όσον αφορά τις αποχωρήσεις, πολύ κοντά στην έξοδο είναι ο Ρότζερς Κόλα, ο οποίος είναι δανεικός από την Γάνδη. Ο επιθετικός από τη Ζάμπια αναμένεται να διακόψει τον δανεισμό του με τη Βασίλισσα του Βορρά και ο επόμενος προορισμός του φαίνεται πως θα είναι η Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ. Ακόμη, έχουν ξεκινήσει ήδη συζητήσεις με ορισμένους ξένους παίκτες για να λύσουν τα συμβόλαιά τους αφού δεν έχουν πείσει με την απόδοσή τους. Ο λόγος για τους Εντζεγκέλε, Καϊκούτ, ενώ πιθανή φαντάζει και η αποχώρηση του Αμπντούν.

Σχόλια