Αθλητισμός

Σφαιρόπουλος: "Έχουμε και συνέχεια"

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος ήταν εμφανώς απογοητευμένος από την εικόνα του Ολυμπιακού απέναντι στην Μπάμπεργκ.

Κράτησε, ωστόσο, την αντίδραση στο δεύτερο ημίχρονο και τη συμπεριφορά του κόσμου που αντάμειψε με χειροκρότημα την προσπάθεια της ομάδας του να επιστρέψει από το -24.

«Είδαμε αυτό που όλοι γνωρίζουμε, πόσο δύσκολος είναι αυτός ο όμιλος. Η Μπάμπεργκ παίζει πολύ καλό μπάσκετ. Το παιχνίδι ξέφυγε από την αρχή και ένα μικρό ξέσπασμα στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου δημιούργησε μια διαφορά, που έγινε μεγαλύτερη στο ξεκίνημα της τρίτης περιόδου. Κάναμε μια υπερπροσπάθεια, αλλά δεν είχαμε το χρόνο. Δεν ήταν η εμφάνισή μας όπως έπρεπε, δεν είχαμε την ίδια ενέργεια και επιτρέψαμε στον αντίπαλο να κάνει ένα πολύ καλό παιχνίδι.

Έβαλαν πολλά σουτ, ενώ εμείς χάσαμε πολλά ελεύθερα σουτ και πολλά λέι απ. Ο εκνευρισμός που είχαμε είχε αποτέλεσμα να μείνουμε πίσω στο σκορ και μετά να τρέχουμε να προλάβουμε. Κρατάμε μόνο την αντίδραση στο δεύτερο ημίχρονο. Δεν μας αρέσει που χάνουμε, αλλά στο Top 16 πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για όλα. Πρέπει να καταλάβουμε όλοι πως όταν κερδίζεις ένα εκτός έδρας ματς δεν είσαι η καλύτερη ομάδα και όταν χάνεις ένα εντός δεν έχει έρθει η καταστροφή. Πρέπει να παίζουμε όπως ξέρουμε στη συνέχεια για να ρεφάρουμε την ήττα», τόνισε.

Σχόλια