Αθλητισμός

Κύπελλο: Οι ημερομηνίες... και το παρασκήνιο πριν την κλήρωση

 
Οι πρώτοι αγώνες για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος θα διεξαχθούν στις 27 και 28 Ιανουαρίου ενώ οι επαναληπτικοί θα γίνουν στις 3-4 Φεβρουαρίου και τις 10-11 του ίδιου μήνα...

Εντωμεταξύ σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η ιστοσελίδα sport-fm.gr το "παρασκηνιο" πριν την κλήρωση ήταν το ακόλουθο:

Ο κ.Γαβριηλίδης, πρόεδρος της επιτροπής Κυπέλλου διάβασε το αίτημα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για αλλαγή της διαδικασίας της κλήρωσης του και άμεσα τόνισε ότι αυτό δεν γίνεται αποδεκτό. «Δεν το δέχομαι, δεν το συζητάω καν», ήταν τα χαρακτηριστικά λόγια του.

Αυτό προκάλεσε την αντίδραση κάποιων από τους εκπροσώπους των ομάδων, ιδιαίτερα από τους αυτούς του Παναθηναϊκού, κκ.Παναγόπουλος και Σωπήλης. Στις τοποθετήσεις τους υπογράμμισαν ότι δεν πρόκειται για προσωπικό θέμα ή θέμα μομφής προς το πρόσωπό του, ενώ εξέφρασαν την άποψη ότι δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο και από την πλευρά των δημοσιογράφων, απαντώντας σε σχετική «ατάκα» του προέδρου της Επιτροπής.

Υπέρ του αιτήματος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός τάχθηκαν οι ΑΕΚ και ΠΑΟΚ. «Δεν έχει θέμα να προχωρήσουμε γρήγορα αλλά σωστά. Γιατί όσο γρήγορα και να θέλουμε να πάμε, δεν θα προχωρήσουμε μπροστά αλλά θα πάμε πίσω», ήταν το σχόλιο του εκπροσώπου της ΠΑΕ ΑΕΚ, κ.Καϊμακάμη.

«Για να δοθεί κύρος στη διαδικασία να κάνετε αποδεκτό το αίτημα του ΠΑΟ», ήταν η θέση – πρόταση του εκπροσώπου του ΠΑΟΚ, Λάμπρου Μπίρδα.

Σχόλια