Αθλητισμός

Το γυναικείο βόλεϊ στο πλευρό του 8χρονου Μάνου (video)

Με απόλυτη επιτυχία έγινε χθες το φιλικό παιχνίδι βόλεϊ ανάμεσα στην ομάδα γυναικών του Ο.ΠΕ. Ρεθύμνου και Επίλεκτης Ομάδας Γυναικών Ηρακλείου, με σκοπό την οικονομική ενίσχυση της οικογένειας του οκτάχρονου Μάνου Μαλλιωτάκη από το Χουδέτσι την Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2016.

Αμέσως μετά τον αγώνα, εκπρόσωποι της διοργανώτριας ομάδας συναντήθηκαν με τον πατέρα του μικρού, κύριο Μαρίνο Μαλλιωτάκη. Ο ίδιος δήλωσε ότι είναι ιδιαίτερα συγκινημένος με όλες τις δράσεις που έχουν γίνει  για την σωτηρία του παιδιού του και ευχαριστεί όλο τον κόσμο για την οικονομική άλλα πάνω από όλα για την ηθική υποστήριξη, από τα βάθη της καρδιάς του.

Ο μικρός Μάνος συνοδευόμενος από την οικογένεια του αναχωρεί σήμερα το απόγευμα για το Λονδίνο όπου και θα υποβληθεί σε θεραπεία λόγω μη εξειδίκευσης στην Ελλάδα.

Η διοργανώτρια ομάδα Α.Ο.Π.ΓΡΥΠΑΣ θέλει να ευχαριστήσει ιδιαίτερα :

·         Τον εντεταλμένο σύμβουλο Αθλητισμού της Περιφέρειας Κρήτης Νίκο Συριγωνάκη.

·         Τις ομάδες Ο.ΠΕ.Ρ. ΑΘΛΕΣΗ Ηρακλείου, Γ.Ε.Ηρακλείου, ΓΙΟΥΧΤΑ ,ΧΕΡΡΟΝΑΣΙΟ και τους προπονητές αυτών.

·         Την ΕΣΠΕΚ και ιδιαίτερα τον πρόεδρος της Κωστή Ψαρουδάκη.

·         Την ΚΕΔΕΣΠΕΚ και ιδιαίτερα τους εθελοντές διαιτητές Α΄Βαγγέλη Καραπουλάκη, Β' Γιάννη Αμαργιαννιτάκη και γραμματεία Παναγιώτα Κλιματσίδα.

·         Τις Βικτώρια Τρέτσιακ και Κατερίνα Ψαραδάκη πιστοποιημένες από την Ερυθρό Σταυρό για την παρουσίας τους.

Την Διοίκηση του Γυμναστηρίου Μελεσών και την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Αρχανών Αστερουσίων για την παραχώρηση της αίθουσας του Κλειστού.

Σχόλια