default-image

Χαντί: "Θέλω να παίξω σε μια μεγάλη ομάδα όπως ο ΟΦΗ"

Ποδόσφαιρο
Χαντί: "Θέλω να παίξω σε μια μεγάλη ομάδα όπως ο ΟΦΗ"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην αθλητική εκπομπή του Ράδιο 98,4 και τον δημοσιογράφο Στέλιο Μαλτεζάκη μίλησε σήμερα ο Άγγελος Χαντί, που αποτελεί τον μεγάλο μεταγραφικό στόχο  του ΟΦΗ.

Ο Άγγελος Χαντί επιβεβαίωσε ότι ο εκπρόσωπός του κ. Ευαγγελόπουλος ήταν χτες στο Ηράκλειο και μίλησε με τους ανθρώπους του ΟΦΗ αλλά είπε ότι δεν έχει έρθει ακόμα συμφωνία κάτι που ευχήθηκε να γίνει!

Όπως χαρακτηριστικά είπε: «Θα μου άρεσε να πάνε όλα καλά και να επιστρέψω στο Ηράκλειο για λογαριασμό του ΟΦΗ, αλλά περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει. Τον ΟΦΗ ποτέ δεν τον έβλεπα ανταγωνιστικά. Περνούσα καλά στον Εργοτέλη αλλά πάντα ήθελα το καλό της Κρήτης. Οι ομάδες του νησιού πρέπει να διαφημίζουν την Κρήτη και να πρωταγωνιστούν.

Για το ενδιαφέρον του ΟΦΗ αλλά και των άλλων ομάδων (Πανιώνιος, Καλλονή, Πανθρακικός, Λαμία) είπε: «Για μένα ο ΟΦΗ είναι κίνητρο, παρότι αγωνίζεται στην Γ' Εθνική. Μπορεί κάποιος να το θεωρήσει πισωγύρισμα λόγω κατηγορίας αλλά μετράει να είσαι σε μια μεγάλη ομάδα. Αγωνίζομαι σε μια μεγάλη ομάδα, όπως είναι ο Ηρακλής και δεν θα ήθελα να φύγω από τον Ηρακλή και να μην πάω σε μια άλλη μεγάλη ομάδα. Θέλω να γυρίσω στην Κρήτη, ξέρω ότι οι άνθρωποι με αγαπάνε και θα με αγκαλιάσουν από την πρώτη στιγμή».

Για την τωρινή κατάσταση του ΟΦΗ ανέφερε: «Δεν μπορώ να καταλάβω πως ο ΟΦΗ βρίσκεται σε αυτή τη θέση, με αυτή τη διοίκησης και αυτούς τους παίκτες. Δεν του αρμόζει η κατηγορία που βρίσκεται, πόσο μάλλον το ότι κυνηγάει να ανέβει πρώτος. Είμαι σίγουρος ότι με τους έξι βαθμούς ανέβηκε η ψυχολογία και η ομάδα μπορεί να πετύχει τους στόχους της».

Για τον κόσμο του ΟΦΗ είπε: «Δε νομίζω να υπάρχει παίκτης που να μην του αρέσει να παίζει μπροστά σε τέτοιο κόσμο. Ο ΟΦΗ έχει οπαδούς που βοηθούν την ομάδα και θέλουν μόνο το καλό της. Πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια στον κόσμο του ΟΦΗ, γιατί βοηθά την ομάδα ακόμα και στην Γ' Εθνική».

Για τον Ηρακλή και την αποχώρησή του από την ομάδα της Θεσσαλονίκης είπε: «Είναι μια μεγάλη συζήτηση. Πήγα με τις καλύτερες προϋποθέσεις, για να πρωταγωνιστήσω με τον Ηρακλή. Δε μου αρέσει να είμαι γυρολόγος και μισθοφόρος. Δεν πήγαν κάποια πράγματα καλά και το καλύτερο είναι να χωρίσουν οι δρόμοι μας φιλικά. Προς τα εκεί πηγαίνει η συνεργασία μας. Ο προπονητής Νίκος Παπαδόπουλος ανέβασε τον Ηρακλή, τον εμπιστεύονται κι έχει τη στήριξη όλων. Ο Ηρακλής πάει μια χαρά στο πρωτάθλημα και στο Κύπελλο».

Για τον Εργοτέλη σχολίασε: «Με θλίβει βαθύτατα η κατάσταση. Πέρασα πολλά χρόνια στον Εργοτέλη, όμορφα αλλά και δύσκολα. Ο Εργοτέλης έχει λίγα άτομα αλλά τον αγαπούν, όπως ο Λαμπράκης και ο Δασκαλάκης. Άτομα που παλεύουν, όπως και οι ποδοσφαιριστές που είναι ήρωες».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News