default-image

Αγωνία για τις εξελίξεις στον Εργοτέλη, μετά το ματς με Πανιώνιο

Ποδόσφαιρο
Αγωνία για τις εξελίξεις στον Εργοτέλη, μετά το ματς με Πανιώνιο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα ογκώδη εξωαγωνιστικά προβλήματα που θέτουν σε αμφιβολία  το μέλλον της ομάδας του Εργοτέλη, κυριαρχούν στο ποδοσφαιρικό τμήμα που καλείται να φέρει εις πέρας μία ακόμη αγωνιστική υποχρέωση η οποία δεν αποκλείεται να είναι και η τελευταία.

Ο Σταύρος Λαμπράκης και οι παίκτες του θα αντιμετωπίσουν στις 15:00 στη Νέα Σμύρνη τον Πανιώνιο στη ρεβάνς του 0-1 στο Παγκρήτιο, έχοντας το μυαλό τους ωστόσο στην επόμενη μέρα...

 Το γεγονός ότι και πάλι με τη συνδρομή των φίλων της ομάδας συγκεντρώθηκε το ποσό για την κάλυψη των εξόδων της αποστολής αλλά κυρίως το ότι δεν φαίνεται φως στον ορίζοντα σε ότι αφορά τις επιχειρηματικές προσπάθειες του Δημήτρη Παπουτσάκη για την εξεύρεση λύσης, καθιστούν αμφίβολη ακόμη και την τέλεση του αγώνα πρωταθλήματος της Δευτέρας με τα Τρίκαλα στο Παγκρήτιο.

Οι ποδοσφαιριστές, ως επαγγελματίες δήλωσαν πρόθυμοι να αγωνιστούν στα δύο αυτά ματς όμως ήδη κάποιοι άρχισαν να αναρωτιούνται αν υπάρχει λόγος να κατέβουν στο ματς με τα Τρίκαλα… Με την αγωνία στο κατακόρυφο αναμένονται σχετικές εξελίξεις τις επόμενες ημέρες αν όχι τις επόμενες ώρες…

«Είναι η τελευταία παράταση που έχει δώσει το ποδοσφαιρικό τμήμα στη διοίκηση. Διότι, πρέπει να δουν και τα παιδιά το τι θα κάνουν μετά, έχουν οικογένειες. Αυτή τη στιγμή έχουμε 17 παίκτες εκ των οποίων οι τρεις είναι τερματοφύλακες. Είναι πολύ καλοί ποδοσφαιριστές και καλοί χαρακτήρες…», τόνισε σε δηλώσεις του χθες ο Σταύρος Λαμπράκης, συνεχίζοντας: «Αυτό που προσπαθούμε να κάνουμε είναι να δώσουμε το κίνητρο λόγω της φανέλας του Εργοτέλη, αλλά και κάνουν ένα βήμα στην καριέρα τους μέσω των εμφανίσεων τους, να πάμε σε άλλη μεγαλύτερη ομάδα. Το κίνητρο είναι λοιπόν η αγάπη για τον Εργοτέλη και το ποδόσφαιρο».

Χωρίς Άλλα και Αθανασίου

Με  15 ποδοσφαιριστές βρίσκεται η αποστολή του Εργοτέλη από το πρωί στην Αθήνα και αφού ταξίδεψε ακτοπλοϊκώς.

Εκτός έμεινε ο Άλλα ο οποίος αποβλήθηκε στην Καρδίτσα αλλά και ο Αθανασίου για λόγους ξεκούρασης όπως έγινε γνωστό από την ΠΑΕ καθώς ο Σταύρος Λαμπράκης στους αγώνες κυπέλλου χρησιμοποιεί τον Δερμιτζάκη.

Οι δεκαπέντε παίκτες που έχει στη διάθεσή του ο Σταύρος Λαμπράκης είναι οι: Δερμιτζάκης, Μυλωνάκης, Κυριακόπουλος, Ρέντζας, Λεονάρντο, Πίτσος, Γιαλούσης, Κούρτι, Αυγενικού, Φουκαράκης, Μπουρσέλης, Μάνος, Καμαρά, Δωματάς και Γαρεφαλάκης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News