default-image

Ικανοποίηση στη διοίκηση και φουλ για... Φωστήρα

Αθλητισμός
Ικανοποίηση στη διοίκηση και φουλ για... Φωστήρα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η διοικούσα επιτροπή του ΟΦΗ συνεδρίασε σήμερα στο γήπεδο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης», με κεντρικά θέματα τη δικαίωση και την επιστροφή των 6 βαθμών, αλλά και τον κρίσιμο αγώνα που έρχεται με τον Φωστήρα στον Ταύρο.

Η συνεδρίαση έγινε μέσα σε κλίμα ικανοποίησης για την απόφαση του Διαιτητικού δικαστηρίου, που δικαίωσε τον ΟΦΗ, επιστρέφοντας του, τους 6 βαθμούς, που του είχαν αφαιρεθεί.

«Η απόφαση αυτή, μας δίνει δύναμη και βάζει ξανά την ομάδα μας σε τροχιά ανόδου, που ειναι ο ξεκάθαρος στόχος μας απο την αρχή της χρονιάς και θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να τον πετύχουμε» είπαν τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής του ΟΦΗ.

Το σημαντικό παιχνίδι της Κυριακής με τον Φωστήρα, ήταν απο τα κυρίαρχα θέματα της συνεδρίασης.

«Αυτή τη στιγμή μας ενδιαφέρει το παιχνίδι αυτό και τίποτε άλλο» τονίζουν στην Διοικούσα Επιτροπή του ΟΦΗ, εκφράζοντας την βεβαιότητα τους, ότι ο ΟΦΗ θα ανταποκριθεί και σε αυτό το παιχνίδι και θα συνεχίσει την πετυχημένη πορεία, που έχει το τελευταίο διάστημα.

Όπως αποφασίστηκε, σύσσωμη η Διοικούσα Επιτροπή του ΟΦΗ θα βρεθεί την Κυριακή στην Αθήνα, ώστε να βρίσκεται στο πλευρό της ομάδας στην αναμέτρηση αυτή.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News