Αθλητισμός

Στα χέρια του ΟΦΗ η επίσημη απόφαση

Στα χέρια της διοίκησης του ΟΦΗ βρίσκεται και επίσημα η ΟΜΟΦΩΝΗ απόφαση δικαίωσης του ΟΦΗ στο Διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ, με βάση την οποία επιστρέφονται οι 6 βαθμοί που είχαν αφαιρεθεί από την κρητική ομάδα.

Στο διατακτικό της απόφασης (το σκεπτικό συνολικά θα δοθεί συνολικά τις επόμενες ημέρες), αναφέρεται μεταξύ άλλων ότι το Διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ «δέχεται τυπικά και κατ’ ουσίαν την αίτηση. Ακυρώνει την προσβαλλόμενη πράξη των οργάνων της καθης. Διατάσσει την μη κατάγνωση σε βάρος του αιτούντος σωματείου «ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΟΦΗ» της ποινής αφαίρεσης έξι (6) βαθμών που επιβλήθηκε στην ΠΑΕ ΟΦΗ. Διατάσσει την επιστροφή στο αιτούν του καταβληθένος παραβόλου».

«Αποδόθηκε δικαιοσύνη»

Για δικαίωση της προσπάθειας του ΟΦΗ και τον αγώνα που έκανε από την πρώτη στιγμή, για την υπόθεση του -6 κάνει λόγο σε ανακοίνωση της η Διοικούσα Επιτροπή του ΟΦΗ.

«Λίγοι πίστεψαν από την αρχή ότι θα μπορούσαμε να τα καταφέρουμε, αλλά αυτό που έχει σημασία είναι το αποτέλεσμα για την ομάδα μας, η οποία δεν ζητάει τίποτε άλλο από το να διεκδικήσει μέσα στο γήπεδο αυτό που δικαιούται» αναφέρει η ανακοίνωση της Διοικούσας Επιτροπής του ΟΦΗ, στην οποία επισημαίνεται με έμφαση ότι «οι Τακτικοί Δικαστές της ΕΠΟ, είδαν το δίκαιο αίτημα του ΟΦΗ και απέδωσαν δικαιοσύνη».

Στην ανακοίνωση της η Διοικούσα Επιτροπή του ΟΦΗ κάνει ιδιαίτερη αναφορά στην στάση των νομικών του ΟΦΗ, την οποία χαρακτηρίζει «υπεύθυνη και συντεταγμένη». Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση του ΟΦΗ «ευχαριστούμε τον φίλο του ΟΦΗ και έγκριτο νομικό Μανόλη Φωτάκη, για την προσπάθεια που έκανε όλο αυτό το διάστημα. Είναι από εκείνους που πίστεψαν από την αρχή στη δικαίωση του ΟΦΗ.

Ευχαριστούμε ακόμη το νομικό Αντώνη Βγόντζα, αλλά και τον διακεκριμένο συνταγματολόγο Κωσταντίνο Χρυσόγονο, ο οποίος γνωμοδότησε υπέρ του ΟΦΗ στην υπόθεση αυτή».

Και η ανακοίνωση του ΟΦΗ κλείνει ως εξής: «Θεωρούμε ότι η απόφαση αυτή, θα απελευθερώσει την ομάδα μας, η οποία όλο αυτό το διάστημα είχε χρεωθεί μια πέρα για πέρα άδικη ποινή και θα δώσει την ώθηση, για να έρθουν καλύτερες μέρες, αρχής γενομένης από το παιχνίδι της Κυριακής.

Καλούμε τον κόσμο της ομάδας να στηρίξει ακόμη περισσότερο την φετινή προσπάθεια. Ο δρόμος είναι ακόμη μακρύς. Όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε” καταλήγει η ανακοίνωση του ΟΦΗ.

Σχόλια