default-image

Για το... κόλπο με Ορτέγκα ο ΟΦΗ

Αθλητισμός
Για το... κόλπο με Ορτέγκα ο ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με την ώθηση που έδωσε η απόφαση για την επιστροφή των 6 βαθμών, ο ΟΦΗ «φουλάρει» τις… μηχανές τους σε μεταγραφικό επίπεδο.

Το πλάνο των διοικούντων ήταν φυσικά έτοιμο, με… διευθύνσεις και ονόματα, όμως πλέον θα μπουν σε φάση υλοποίησης με άλλο… αέρα.

Άλλωστε, από τον αγώνα της Κυριακής με τους Τράχωνες, είχαν αποφασίσει να «παγώσουν» κάπως τις εξελίξεις και περίμεναν με αγωνία τα νεότερα από την ΕΠΟ.

Βέβαια, στην ομάδα του Ηρακλείου δεν θέλουν να κάνουν… τρέλες, με προσθήκες που ενδεχομένως θα επηρεάσουν την ισορροπία του ποδοσφαιρικού τμήματος. Αυτό που επιθυμούν είναι μετρημένες και πολύ ποιοτικές επιλογές, στρέφοντας το βλέμμα και πιο μακριά από την εφετινή σεζόν.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, στο προσκήνιο αρκετά δυναμικά έχει έρθει το όνομα του Ισπανού ακραίου μεσοεπιθετικού, Αρμίτσε Ορτέγκα. Ο 27χρονος ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε για δύο χρόνια στην Σούπερ Λίγκα με τον Λεβαδειακό (σεζόν 2013-14 και 2014-15), όπου συνολικά είχε 46 συμμετοχές, 2 γκολ και 10 ασίστ. Ακολούθησε η Κρακοβία της Πολωνίας, ενώ πλέον αγωνίζεται στην Μπαρακάλντο της πατρίδας του. Για τον ΟΦΗ θα είναι σίγουρα μια εξαιρετική περίπτωση αν προχωρήσει, καθώς θα πρόκειται για το «κόλπο γκρόσο» σε επίπεδο Γ' Εθνικής. Οι επαφές των δύο πλευρών είναι σε ένα καλό στάδιο και τα επόμενα 24ωρα θα δούμε τι μέλει γενέσθαι.

Από κει και πέρα, η μεταγραφική… αντεπίθεση των «ασπρόμαυρων» περιλαμβάνει φυσικά την περίπτωση Χαντί. Το συμβόλαιο του 26χρονου ποδοσφαιριστή με τον Ηρακλή δεν έχει λυθεί ακόμη, ενώ οι συζητήσεις με τον ΟΦΗ έχουν ένα θετικό πρόσημο, χωρίς όμως να υπάρχει ακόμη κατάληξη.

Στο μεταξύ, οι άνθρωποι της ομάδας του Ηρακλείου, έχουν εδώ και μέρες κινηθεί αθόρυβα για τον Σουλεϊμάν Όμο, γνωστό για την θητεία του σε Αιγάλεω, Πανιώνιο, Ηλυσιακό, Τύρναμο και Ερμιονίδα, ενώ τώρα ανήκει στην Κέρκυρα. Ο ΟΦΗ είναι κοντά σε συμφωνία με τον 30χρονο Νιγηριανό αμυντικό χαφ και είναι πλέον στην ευχέρεια της διοίκησης αν θα την ενεργοποίηση.

Ακόμη, προτάθηκε και εξετάζεται με προσοχή η περίπτωση του Βραζιλιάνου Έλτον Καλέ, που έχει αποχωρήσει από τον Εργοτέλη. Δεν αποκλείεται να γίνει κίνηση, όμως όλες οι μεταγραφικές υποθέσεις είναι αλληλένδετες μεταξύ τους. Υπάρχουν κάποιες σημαντικές λεπτομέρειες που θα καθορίσουν, ποιες θα προχωρήσουν σε τελικό στάδιο και ποιες όχι.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News