default-image

Δεν ανησυχεί ο τραυματισμός του Μάστορα

Σπορ
Δεν ανησυχεί ο τραυματισμός του Μάστορα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στη Γερμανία βρίσκεται ο Αντώνης Μάσορας, προκειμένου να δώσει λύση στον πόνο χαμηλά στο πόδι στην περιοχή του αστραγάλου, εκεί όπου διαφαινόταν πως υπήρχε οστεόφυτο.

Ο  "ασημένιος" πρωταθλητής Ευρώπης στον κλειστό στίβο υποβλήθηκε σε μια σειρά από εξετάσεις, οι οποίες έδειξαν, πως έχει μία κατασκευαστική ανωμαλία, η οποία μοιάζει, αλλά δεν είναι οστεόφυτο.

Ο γιατρός απέκλεισε το ενδεχόμενο του χειρουργείου και ήδη ξεκίνησε στον αθλητή θεραπεια, μέσα από την οποία θεωρεί πως θα πάρει το επιθυμητό αποτέλεσμα. "Δεν είναι κάτι ανησυχητικό. Θα κάνει κάποιες θεραπείες στην Γερμανία και θα επιστρέψει Ελλάδα", είπε ο Γιώργος Πομάσκι.

Η επιστροφή του Μάστορα στην Ελλάδα θα κρίνει και το μέλλον του στους αγώνες της χειμερινής περιόδου. Θεωρητικά έχει το χρόνο να είναι ανάμεσα στους αθλητές που θα συμμετάσχουν στον κλειστό στίβο, κάτι που θα εξαρτηθεί απόλυτα από το πόσο γρήγορα θα είναι σε θέση να επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης, αλλά και το επίπεδο στο οποίο θα βρίσκεται.

Βασική επιθυμία του αθλητή και του προπονητή του, Γιώργου Πομάσκι είναι να ξεκινήσει χωρίς προβλήματα την προετοιμασία για τους αγώνες της θερινής περιόδου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News