default-image

Τριγμοί στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού

Αθλητισμός
Τριγμοί στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την παραίτηση του από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού υπέβαλε το μέλος της, Παναγιώτης Περάκης, όπως έγινε γνωστό την Τρίτη (12/1). Ο δικηγόρος, σύμβουλος του υφυπουργού Αθλητισμού Σταύρου Κοντονή και πρόεδρος της Νομοπαρασκευαστικής Επιτροπής του νέου αθλητικού νόμου, ήταν η πέτρα του "σκανδάλου" στην υπόθεση του Βαγγέλη Μαρινάκη, στην οποία δεν του επετράπη να ψηφίσει για την απόφαση, επειδή δεν ήταν παρών στην ακροαματική διαδικασία.

Ενέργεια της Επιτροπής που έχει προκαλέσει την διαφωνία του υφυπουργού Αθλητισμού. Με επιστολή του μάλιστα στον πρόεδρο της Επιτροπής, Κωνσταντίνο Παπαλάκη, στις 14/12, ο κ. Περάκης έκανε λόγο για "διαστρέβλωση της αλήθειας" όσον αφορά τα γραφόμενα στο σκεπτικό της υπόθεσης για τους λόγους που δεν του επετράπη να ψηφίσει.

Πριν τις γιορτές....

Αυτός ήταν σύμφωνα με πληροφορίες και ο λόγος της παραίτησΉς του η οποία υποβλήθηκε πριν τις γιορτές!  Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Περάκης θεωρεί ότι έχει δικαιωθεί, γιατί στην τελευταία συνεδρίαση πήρε τις εξηγήσεις που ήθελε και όπως τονίζει στην επιστολή του, για να μην δημιουργείται πρόβλημα στις επόμενες συνεδριάσεις με τις ψήφους του, υποβάλλει την παραίτηση του.

Λίφτινγκ στην Επιτροπή

Ο υφυπουργός Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής, σύμφωνα με πληροφορίες, προτίθεται εκτός από τον αντικαταστάτη του κ. Περάκη να προχωρήσει σε... λιφτινγκ στην Επιτροπή, από την οποία άλλωστε έχει παραιτηθεί εδώ και καιρό ο αντιπρόεδρος Σπυρίδων Ζιάκας, ενώ υπάρχουν μέλη που δεν δίνουν το παρών στις συνεδριάσεις. Άγνωστο αν θα τεθεί θέμα με τον πρόεδρο της Επιτροπής Κωνσταντίνο Παπαλάκη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News