default-image

Βαρύ πένθος στον Κρουσώνα και τον ΕΓΟΗ

Ποδόσφαιρο
Βαρύ πένθος στον Κρουσώνα και τον ΕΓΟΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η διπλή τραγωδία με το χαμό δύο ανθρώπων τα ξημερώματα σε τροχαίο δυστύχημα στον Βόρειο Οδικό Άξονα, έχει συγκλονίσει την κοινωνία του Ηρακλείου, τον Κρουσώνα αλλά και το τοπικό ποδόσφαιρο.

Τη ζωή τους έχασαν άδικα ο 31χρονος λαουτιέρης και φίλαθλος του ΠΑΟ Κρουσώνα, Διομήδης (Μίμης) Τσικανδυλάκη και η 50χρονη Κατερίνα Ζουραράκη, σύζυγος του προπονητή του ΕΓΟΗ, Μιχάλη Ζουραράκη. Δεκάδες είναι οι συλλυπητήριες ανακοινώσεις από φορείς και σωματεία για τον θάνατο δύο ανθρώπων, ενώ ο ΕΓΟΗ ανέβαλε τις προπονήσεις του, συμπαραστεκόμενος στο πένθος του προπονητή του.

Η ανακοίνωση της ΕΠΣΗ

H διοίκηση της ΕΠΣΗ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην ομάδα του ΕΓΟΗ και στον προπονητή Μιχάλη Ζουραράκη για τον άδικο θάνατο της συζύγου του Κατερίνας, όπως και στην ομάδα του ΠΑΟ Κρουσώνα για τον άδικο θάνατο του Κρουσανιώτη φίλου του σωματείου, Διομήδη (Μίμη) Τσικανδυλάκη.

Η ανακοίνωση του ΠΑΟ Κρουσώνα

Η οικογένεια του ΠΑΟ Κρουσώνα με αισθήματα βαρύ πένθους και οδύνης εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια για τον άδικο χαμό του συγχωριανού μας και φίλου του σωματείου μας, Διομήδη (Μίμη) Τσικανδυλάκη. Ο Κρουσώνας είναι πλέον πιο φτωχός γιατί έχασε ένα από τα καλύτερα και πιο άξια παιδιά του. Μίμη, ποτέ δεν θα σβήσεις από τη σκέψη μας και την καρδιά μας. Καλό παράδεισο αδερφέ μας…

*Η νεκρώσιμος ακολουθία θα ψαλεί το πρωί της Τετάρτης στις 11 στην Αγ. Τριάδα Κρουσώνα και όλοι θα αποχαιρετήσουν τον αγαπημένο Μίμη...

Επίσης συλλυπητήριες ανακοινώσεις έχουν εκδώσει τα σωματεία Ολυμπιακός Μαλεβιζίου, Μινωική και Νέοι Μινωικής, Ρωμανός, Αλμυρός, Τύλισος, Χερσόνησος, Ελπίδες, ΠΑΝΟΜ κ.α.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News