Αθλητισμός

Οργάνωση σε υψηλά πρότυπα για Αθλόπολις

Το Αθλόπολις εντυπωσιάζει με την φετινή του παρουσία στο πρωτάθλημα της Α2 Κατηγορίας ΕΠΣΗ, όπου μετά το πέρας του πρώτου γύρου τερμάτισε στην πρώτη θέση και πήρε τον άτυπο τίτλο του πρωταθλητή χειμώνα.

Αν και η ομάδα είναι νεοφώτιστη στην κατηγορία, εντούτοις παρουσιάζει εξαιρετικά δείγματα γραφής, όχι μόνο εντός αγωνιστικών χώρων αλλά και σε θέματα νοοτροπίας και οργάνωσης. Το περασμένο Σάββατο, στο Avenue Cafe, πραγματοποιήθηκε εκδήλωση, παρουσία σύσσωμου του ποδοσφαιρικού τμήματος και σε όλους δόθηκε αθλητικό υλικό που αποτελούνταν από φόρμες αποστολής, μπουφάν και σακβουαγιάζ.

Ήταν μια πρωτοβουλία της διοίκησης, με τον πρόεδρο Γιάννη Μαυράκη και τους τους αντιπροέδρους Κώστα Γιαπιτζόγλου και Γιώργο Δεσίπρη να αναλαμβάνουν την ένδυση της ομάδας. Παράλληλα έγινε συζήτηση με τους διοικούντες και στάλθηκε μήνυμα ότι όλοι θα παλέψουν για να βγει η ομάδα κατηγορία

Πέρα από τους κ.κ. Μαυράκη, Δεσίπρη και Γιαπιτζόγλου, ήταν παρόντες εκ μέρους της διοίκησης οι κ.κ. Καμπάνης και Λεονταράκης. Επίσης πήραν το λόγο ο προπονητής Κώστας Φιλοξενίδης και εκ μέρους των παικτών μίλησαν οι Κυραλάκης, Ντόκα, Δερμιτζάκης και Λυκούδης. Όλοι αναφέρθηκαν στο εξαιρετικό κλίμα στην ομάδα και ευχαρίστησαν την διοίκηση για τη στήριξή της.

Επίσης ήταν εκεί ο Ηλίας Ντραγκότι, που αποτελεί νέο αποκτημα, ενώ

ανακοινώθηκε ως μεταγραφή και ο τερματοφύλακας, Αντώνης Μακαρώνας. Επίσης το Αθλόπολις θα προχωρήσει ακόμα σε 2-3 δυνατές κινήσεις, προκειμένου να διεκδικήσει την άνοδο στην Α1 ΕΠΣΗ.

Σχόλια