default-image

Το φλουρί της ΕΠΣΗ "έπεσε" στον Κουτεντάκη

Ποδόσφαιρο
Το φλουρί της ΕΠΣΗ "έπεσε" στον Κουτεντάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το έθιμο της κοπής της βασιλόπιτας πραγματοποιήθηκε χτες από το διοικητικό συμβούλιο και τα στελέχη της ΕΠΣΗ ενώ το επόμενο διάστημα προγραμματίζεται εκδήλωση κοπής πίτας και για όλα τα σωματεία του Νομού Ηρακλείου.

Τυχερός της ΕΠΣΗ ήταν το μέλος της διοίκησης κ. Γιώργος Κουτεντάκης, στον οποίο "έπεσε" το φλουρί! Ο κ. Κουτεντάκης παρέλαβε το δώρο που αντιστοιχούσε στο φλουρί από τον πρόεδρο της ΕΠΣΗ κ. Τζώρτζογλου και ήταν ένα ρολόι, χορηγία από το κοσμηματοπωλείο Γιάννη Φασομυτάκη στο Τυμπάκι. Με τη σειρά του ο κ. Κουτεντάκης είχε την επιθυμία να δωρίσει το ρολόι στο μέλος της ΕΠΣΗ κ. Μανόλη Ζερβάκη.

Στα γραφεία της ΕΠΣΗ έδωσαν το παρών το διοικητικό συμβούλιο, οι κ.κ. Ιωαννίδης, Συριγωνάκης, Κολοβός εκ μέρους της Επιτροπής Διαιτησίας, οι κ.κ. Κουφάκης, Ανδριανάκης εκ μέρους της Πειθαρχικής Επιτροπής, ο ενωσιακός προπονητής των Νέων κ. Τριβιζαδάκης και η κ. Παπανδρουλιδάκη Βαγγελιώ εκ μέρους της γραμματείας.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ εξήρε το έργο της ΕΠΣΗ και την εμπιστοσύνη τόσο τη δική του, όσο και του Δ.Σ. προς τις Επιτροπές ενώ το λόγο πήραν όλοι οι πρόεδροι των Επιτροπών, ευχόμενοι καλή χρονιά και υγεία.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News