Αθλητισμός

Τσάβες: "Με έχουν κουράσει τα ψέμματα"

Τέλος στη φημολογία που τον ήθελε να έχει προσφύγει κατά του ΠΑΣ Γιάννινα για να υπογράψει είτε στην ΑΕΚ είτε στον ΠΑΟΚ έβαλε ο Τσάβες.

Μέσω του προφίλ που διατηρεί στο twitter ο Αργεντινός άσος εξήγησε τις ενέργειές του με την ομάδα των Ιωαννίνων και πως δεν έχει επικοινωνήσει με ΑΕΚ ή ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά: "Γράφω αυτές τις γραμμές για να ξεκαθαρίσω πολλά πράγματα. Είπαν πολλά ψέματα για τις πράξεις μου και το άτομο μου. Καταρχάς θέλω να καταστήσω σαφές ότι ουδέποτε ταξίδεψα στην Αθήνα ή μίλησα με την ομάδα της ΑΕΚ ή του ΠΑΟΚ.

Είναι αλήθεια ότι έκανα μια καταγγελία στον πρόεδρο μου και τον διευθυντή, γιατί κουράστηκα από τα τόσα ψέματα και τις τόσες υποσχέσεις που μου έχουν δώσει κατά τη διάρκεια της παραμονής μου εδώ. Με έκριναν με άσχημο τρόπο ενώ διεκδικούσα τα δικαιώματά μου, χωρίς να γνωρίζουν καλά τι πραγματικά συνέβη.

Ζητώ συγγνώμη από τον κόσμο του ΠΑΣ, αλλά με έχουν κουράσει τα τόσα ψέματα και οι υποσχέσεις του προέδρου μας και του διευθυντή. Ίσως πολλοί δεν καταλαβαίνουν τη θέση μου, αλλά είναι πάρα πολύ δύσκολο για μένα να βρίσκομαι μακριά από τη χώρα μου και ειδικά μακριά από την οικογένειά μου.

Έκανα μεγάλες θυσίες όντας τόσο μακριά και το γεγονός ότι ποτέ δεν πραγματοποιήθηκαν αυτά που μου υποσχέθηκαν με οδήγησε στο να είμαι πολύ στενοχωρημένος. Σήμερα επιθυμώ να επιστρέψω και να παίξω στη χώρα μου".

Σχόλια