default-image

Θετικό κλίμα για Χαντί και ΟΦΗ

Αθλητισμός
Θετικό κλίμα για Χαντί και ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το μεταγραφικό… παζλ του ΟΦΗ δε θα έχει πολλά κομμάτια, καθώς θα προστεθούν μόνο παίκτες με ποιότητα, που θα ανεβάσουν το επίπεδο.

Βέβαια, πολλά ίσως εξαρτηθούν από την εξέλιξη της υπόθεσης με το -6, καθώς αν έρθει η δικαίωση θα φέρει άλλο… αέρα στην προσπάθεια για μεταγραφές.

Η διοίκηση βέβαια είναι συνεχώς σε εγρήγορση και γίνονται επαφές προς συγκεκριμένες κατευθύνσεις. Ο αναπληρωτής πρόεδρος, Γιάννης Πολεμαρχάκης και τα υπόλοιπα στελέχη της διοικούσας επιτροπής, «τρέχουν» βασικά κομμάτια του σχεδιασμού.

Στην παρούσα φάση, το βάρος έχει πέσει στην περίπτωση του Άγγελου Χαντί, καθώς είναι ο διακαής πόθος. Οι άνθρωποι του ΟΦΗ είναι σε ανοιχτή γραμμή με την πλευρά του ποδοσφαιριστή, προκειμένου να πετύχουν την… υπέρβαση σε όλα τα επίπεδα. Ο 26χρονος μεσοεπιθετικός βλέπει θετικά την προοπτική να κατηφορίσει ξανά στο Ηράκλειο, ενώ στις τάξεις των «ασπρόμαυρων» θεωρούν ότι μπορεί να αποτελέσει σημαντική μονάδα και μάλιστα σε πολλές θέσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή θα βρίσκεται σήμερα στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να λυθεί η συνεργασία με τον Ηρακλή. Ο Χαντί δεν υπολογίζεται από το Νίκο Παπαδόπουλο και έτσι θεωρείται δεδομένο ότι θα δρομολογηθούν οι εξελίξεις, με τον ΟΦΗ να περιμένει στην… γωνία, έχοντας προετοιμάσει το έδαφος.

Από κει και πέρα, έτοιμο είναι το πλάνο για την περαιτέρω ενίσχυση, το οποίο θα ενεργοποιηθεί με συγκεκριμένες προϋποθέσεις. Πέρα από το Χαντί, στην ομάδα του Ηρακλείου έχουν εστιάσει σε ξένο ποδοσφαιριστή για τη θέση του αμυντικού χαφ, που έχει αγωνιστεί σε Σούπερ Λίγκα και Football League, ενώ υπάρχει και «έτοιμη» εναλλακτική λύση. Επιπλέον, έχουν προταθεί και αρκετοί παίκτες για τη μεσαία γραμμή, όπου έχει γίνει πολύ συζήτηση για κάποιον ποδοσφαιριστή που θα μπορεί να προσφέρει στον δημιουργικό τομέα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News