Αθλητισμός

Η Αργυρώ Στρατάκη Ambassador του Kids Love Run

H Hρακλειώτισσα πρωταθλήτρια του στίβου και στέλεχος του ΣΕΓΑΣ, Αργυρώ Στρατάκη πρόκειται να είναι η Αmbassador (πρέσβειρα) του παιδικού αγώνα των 1.000 μέτρων που θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της διοργάνωσης του LoveRun 5km Heraklion 2016, στις 14 Φεβρουάριου με αφετηρία την πλατεία των Λιονταριών.

Η αθλήτρια της Εθνικής ομάδας της "Χρυσής" Ολυμπιάδας του 2004 καθώς και των Ολυμπιακών αγώνων του Πεκίνου το 2008 αποφάσισε να στηρίξει την προσπάθεια του LoveRun συμμετέχοντας ενεργά. Η πανελληνιονίκης στο έπταθλο μετά την αποχώρηση της από την ενεργό αγωνιστική δράση τα τελευταία χρόνια ως στέλεχος της Ομοσπονδίας στίβου έχει αναλάβει την ευθύνη για την διοργάνωση των παιδικών αγώνων που διεξάγονται παράλληλα με την κορυφαίο δρομικό γεγονός της χώρα, τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας.

Η Οργανωτική Επιτροπή του LoveRun αξιοποιώντας την διάθεση εθελοντικής προσφοράς καθώς και τις γνώσεις της Α.Στρατάκη αναπτύσσει την συνεργασία με στόχο την επιτυχία και του παιδικού αγώνα ο οποίος θα προηγηθεί του αγώνα των 5.000 μέτρων.

Η Οργανωτική Επιτροπή του LoveRun 5km Ηeraklion 2016 υπενθυμίζει ότι εγγραφές για το πρώτο μεγάλο δρομικό γεγονός της χρονιάς στην Κρήτη συνεχίζονται και όσοι ενδιαφέρονται να ζήσουν την εμπειρία του αγώνα μπορούν να επισκεφτούν την επίσημη διαδικτυακή σελίδα της διοργάνωσης www.loverun.gr.

Στο Ραντεβού της 14ης Φεβρουαρίου, ελίτ αθλητές, ερασιτέχνες δρομείς, και άνθρωποι όλων των ηλικιών που αγαπούν το τρέξιμο και πάνω απ'όλα την υγεία τους, θα είναι όλοι εκεί!

Σχόλια