default-image

"Καίει" τον Κατίδη μέσω του φύλλου αγώνα ο διαιτητής

Ποδόσφαιρο
"Καίει" τον Κατίδη μέσω του φύλλου αγώνα ο διαιτητής

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

"Καιει" τον Γιώργο Κατίδη το φύλλο αγώνα της αναμέτρησης του Ηρακλή Αγίου Λουκά με τον Πυρσό Πετριάς (στην Πέλλα), κατά τη διάρκεια του οποίου ο πρώην επαγγελματίας ποδοσφαιριστής φέρεται να βιαιοπράγησε εναντίον αντιπάλου του.

Το ματς δεν ολοκληρώθηκε έπειτα από την επίθεση εναντίον του Τάσου Σαρίδη, με τον διαιτητή της αναμέτρησης Γιώργο Τσαγκαλίδη να «καίει» τον ποδοσφαιριστή του Ηρακλή Αγίου Λουκά.

Αναλυτικά το φύλλο αγώνα αναφέρει: «Ο ποδοσφαιριστής με το Νο5 (σ.σ. ο Γιώργος Κατίδης) ήρθε με 10' καθυστέρηση και μέχρι τότε η γηπεδούχος ομάδα αγωνιζόταν με δέκα παίκτες. Μου είπαν ότι επειδή είναι Σάββατο και τα μαγαζιά ήταν ακόμα ανοιχτά, ο σέντερ φορ είναι ακόμα στον δρόμο και θα καθυστερήσει λίγο. Έχει δηλωθεί κι έρχεται όπως κι έγινε. (σ.σ. είναι κάτι που έχει ξαναγίνει σε τέτοια παιχνίδια). Όταν ήρθε με ρώτησε: “Να μπω;” Και τον άφησα να μπει στο παιχνίδι. Στο 58ο λεπτό του αγώνα ο ποδοσφαιριστής με το Νο5 θεώρησε ένα μαρκάρισμα που του έγινε σκληρό (σ.σ. κοντά στο σημείο του κόρνερ) και υπήρξε εξύβριση με τον αντίπαλό του. Εγώ βρισκόμουν στα 15 μέτρα αλλά άκουσα όσα ειπώθηκαν.

Στη συνέχεια ο ίδιος (το Νο5) πάτησε στο στομάχι τον αντίπαλό του 2-3 φορές, ενώ υπήρξε παρέμβαση παραγόντων κι άλλων ποδοσφαιριστών για να τους χωρίσουν. Εγώ τραβήχτηκα από το σημείο. Τότε μπήκαν και φίλαθλοι, περίπου 20 άτομα, έβλεπα ποδοσφαιριστές να παίζουν ξύλο μεταξύ τους ενώ κλήθηκε και η αστυνομία, η οποία έφτασε σε περίπου πέντε λεπτά. Στη συνέχεια αποσυρθήκαμε στα αποδυτήρια.

Εγώ έψαχνα να βρω το Νο5, αλλά δεν ήταν καν δηλωμένος. Στα αποδυτήρια ήρθαν οι άνθρωποι της Πετριάς και είπαν ότι τρεις ποδοσφαιριστές πρέπει να πάνε στο νοσοκομείο, ενώ δύο άλλοι πονούσαν σε σημεία που είχαν χτυπηθεί. Η ομάδα δεν μπορούσε να κάνει άλλη αλλαγή γιατί είχε ήδη προχωρήσει σε τρεις, ενώ είχε και μόνο 13 παίκτες στην αποστολή της. Ρώτησαν αν μπορούμε να εγγυηθούμε ότι δεν θα συμβεί άλλο επεισόδιο στη συνέχεια, αλλά δεν μπορούσα να το κάνω κι έτσι υπήρξε οριστική διακοπή».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News