default-image

Λύγισε από τις απουσίες ο Κύδων

Μπάσκετ
Λύγισε από τις απουσίες ο Κύδων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αξιοπρεπώς στάθηκε ο Κύδων στην έδρα της Αγίας Παρασκευής με δεδομένες και τις πολλές απουσίες που είχε λόγω τραυματισμών.

Οι Χανιώτες ηττήθηκαν με 73-58 εκτός έδρας, όμως πάλεψαν όσο μπορούσαν για το καλύτερο δυνατό.

Ο Κύδωνας πήγε στην Αθήνα με πέντε απουσίες και στην εξέλιξη του αγώνα προέκυψε και έκτη! Ο Γιώργος Αλεξίου αισθάνθηκε ενοχλήσεις στη μέση, στο 4ο μόλις λεπτό και αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο, χωρίς να μπορεί να αγωνιστεί στο υπόλοιπο του ματς.

Η Αγία Παρασκευή πήρε από νωρίς μια διαφορά κοντά στους 10 πόντους, την οποία αύξησε στην τρίτη περίοδο, ωστόσο η καλή προσπάθεια των παικτών του Κώστα Σδράκα, διατήρησε το σκορ σε πολύ καλά επίπεδα, δείχνοντας ότι η ομάδα των Χανίων μπορεί να είναι ανταγωνιστική, ακόμα και με τόσες ελλείψεις!

Τα δεκάλεπτα: 21-12, 38-24 (ημίχ.), 61-43, 73-58.

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (Π. Ταυρόπουλος): Σκάνδαλος Χ. 19, Σκάνδαλος Γ., Βασιλόπουλος, Αριστοτέλους 2, Γρίβας 7(1), Σβάρνας 2, Γρύλης 2, Παπουλίδης 18, Σκούτταρης 7(1), Παπαγιαννακόπουλος, Ψωμαδέρης 11(3), Κούργιας 3(1).

ΚΥΔΩΝΑΣ ΧΑΝΙΩΝ (Κ. Σδράκας): Βλαχάκης 16, Υφαντόπουλος 8(1), Αλεξίου, Σκορδυλάκης, Πούρος, Κοχλάκης, Μπερτίδης 9(1), Μπαγάκης, Κολαρετάκης 4, Λιονάκης 11, Τσαμπάς 10, Γκιουλης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News