Αθλητισμός

Βλαστός: "Πρέπει πάντα να παίζουμε σαν ΟΦΗ"

Ικανοποιημένος από την εικόνα του ΟΦΗ στο 6-0 με τους Τράχωνες Αλίμου, δήλωσε ο Γιώργος Βλαστός που κάθισε στον πάγκο της ομάδας ως πρώτος προπονητής.

Αναφερόμενος στο παιχνίδι, τόνισε ότι: «Να ευχηθώ σε όλους Χρόνια πολλά και Καλή Χρονιά με υγεία. Συγχαρητήρια στα παιδιά γιατί μετά από μια μεγάλη διακοπή 20 ημερών, ήμασταν σοβαροί και δεν υποτιμήσαμε τον αντίπαλο. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την εικόνα μας. Στο δεύτερο ημίχρονο, παίξατε καλό ποδόσφαιρο και ευχαριστήσαμε τον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο. Πάμε τώρα να δώσουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για τη συνέχεια».

Για το αν θα είναι μόνιμη λύση στο πάγκο της ομάδας, ο Γιώργος Βλαστός ανέφερε πως: «τη διοίκηση θα ρωτήσετε για το θέμα προπονητή. Εγώ με το Νίκο Κουνδουράκη και το υπόλοιπο τεχνικό επιτελείο, είμαι υποχρεωμένος να έχω έτοιμη την ομάδα. Μου είχε ζητηθεί ξανά να βοηθήσω. Εμένα με ενδιαφέρει να πάει καλά η ομάδα και τίποτε άλλο. Ο ΟΦΗ πρέπει να είναι ΟΦΗ κάθε Κυριακή. Όλοι προσπαθούμε για το καλύτερο».

Για τις μεταγραφικές κινήσεις του ΟΦΗ ανέφερε ότι «ο Γουόρντεν είναι εδώ και περιμένουμε εξελίξεις τις επόμενες μέρες και με άλλους παίκτες. Μια ακόμη κίνηση σίγουρα και βλέπουμε. Δεν θέλουμε και πολλά. Τον Ιανουάριο, οι πολλές κινήσεις κρύβουν κινδύνους».

Γα το -6 και το ντέρμπι με τον Φωστήρα στον Ταύρο, ανέφερε πως «η διοίκηση έχει κάνει την καλύτερη δουλειά για το -6. Εμείς από την πλευρά μας ετοιμάζουμε την ομάδα μας και θα πάμε για το καλύτερο στο επόμενο παιχνίδι».

Ο προπονητής των Τράχωνων Αλίμου Ζήσης Ζήκος, ανέφερε μετά τη λήξη του αγώνα: «Παίξαμε σε ένα ιστορικό γήπεδο, με μια ιστορική ομάδα. Η εικόνα του πρώτου μέρους, ανέδειξε την προσπάθεια μας. Είμαστε μια ομάδα Κ20 με ένα μόλις παίκτη 27 ετών, ενώ στην αποστολή είχαμε παιδιά γεννημένα το 1997 και 98. Παίξαμε με μια πολύ καλή ομάδα. Την είδα μεταμορφωμένη σήμερα προς το καλύτερο. Σε αυτό συνετέλεσε η δουλειά που έχει γίνει τελευταία. Για μας αυτά τα παιχνίδια είναι εμπειρίες και πήραμε από αυτό το παιχνίδι, θετικά πράγματα για το μέλλον».

Σχόλια