default-image

Γουόρντεν: «Άνοδος με τον ΟΦΗ»

Ποδόσφαιρο
Γουόρντεν: «Άνοδος με τον ΟΦΗ»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την πρώτη γεύση από το Γεντί Κουλέ πήρε το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΟΦΗ, ο Ερικ Γουόρντεν, ο οποίος παρακολούθησε τη νίκη του ΟΦΗ με 6-0 κόντρα στους Τράχωνες Αλίμου.

 Ο 23χρονος Γκανέζος επιθετικός, υπέγραψε στην κρητική ομάδα μέχρι το καλοκαίρι και θα βοηθήσει την προσπάθεια του ΟΦΗ στην Γ' Εθνική. Ο ίδιος έδειξε ενθουσιασμένος από την ατμόσφαιρα του γηπέδου του ΟΦΗ και όπως ανέφερε «όταν μπήκα στο γήπεδο τρελάθηκα. Η ατμόσφαιρα είναι μοναδική. Είδα τον κόσμο πόσο συμπαραστέκεται στην ομάδα, αλλά και το γήπεδο. Μου άρεσε πολύ και ανυπομονώ να παίξω» ανέφερε ο Γουόρντεν που αναφέρθηκε και σε ένα παλιό ...γνώριμο για το ίδιο. «Χάρηκα που είδα ξανά τον Ηλία Κώτσιο, τον οποίο ξέρω από τον Λεβαδειακό. Ξέρω ότι θα είμαι καλά εδώ».

Για την επιλογή του να πάρει μεταγραφή στον ΟΦΗ, ο Γουόρντεν ανέφερε πως «ο ΟΦΗ είναι μια μεγάλη και ιστορική ομάδα. Για μένα είναι μια μεγάλη ευκαιρία στην καριέρα μου»

Για τα δικά του συναισθήματα ο πρώην επιθετικός του Φωκικού, του Λεβαδειακού και του Ολυμπιακού Βόλου, ανέφερε ότι «ήρθα να βοηθήσω την ομάδα και θα δώσω ότι καλύτερο για να μπορέσει ανέβει κατηγορία».

Η συμφωνία του ΟΦΗ με τον Ερικ Γουόρντεν είναι όπως ανακοινώθηκε μέχρι το καλοκαίρι με τον ΟΦΗ να έχει την οψιόν για περαιτέρω συνεργασία με τον 23χρονο Γκανέζο επιθετικό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News