default-image

ΟΦΗ - Τράχωνες Αλίμου LIVE (6-0 Τελικό)

Ποδόσφαιρο
ΟΦΗ - Τράχωνες Αλίμου LIVE (6-0 Τελικό)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

O ΟΦΗ φιλοξενεί σήμερα τoυς Τράχωνες Αλίμου στο "Θεόδωρος Βαρδινογιάννης", σε αγώνα για την 14η αγωνιστική της Γ' Εθνικής και θέλει να ξεκινήσει νικηφόρα τις υποχρεώσεις του για το 2016.

Παρακολουθείστε από το portal www.neakriti.gr την μετάδοση του αγώνα ΟΦΗ - Τράχωνες από την ΚΡΗΤΗ TV και την εξέλιξη του αγώνα.

Oι συνθέσεις των ομάδων

ΟΦΗ: Κασμερίδης, Μπολάκης, Πατινιώτης (78' Δαμιανάκης), Κώτσιος, Φαζός, Γκούμας (37' λ.τ. Κιάσσος), Περογαμβράκης, Φραγκουλάκης, Πόποβιτς, Σαχινίδης (64' Μαρτσάκης), Κοιλιάρας.

ΤΡΑΧΩΝΕΣ: Μακρίδης, Κακούτης Κ. (54' Χάκραμα), Γοργάκης, Αφράτης, Κολλινιάτης, Κατσαδούρος, Πετούσης, Νούλας (68' Κακούτης Γ.), Μανωλιάς, Μέξης (60' Πανάγου), Χρήστου.

Σε εξέλιξη η αναμέτρηση - Δείτε live εικόνα από το cretetv.gr

Ξεκίνησε η αναμέτρηση

7' Σπουδαία φάση για τον ΟΦΗ, με το κοντινό σουτ του Σαχινίδη να αποκρούεται σε κόρνερ από τον τερματοφύλακα των Τραχώνων, Μακρίδη.

8' Γκολ 1-0 για τον ΟΦΗ. Από κόρνερ του Πόποβιτς, ο Φαζός πήρε την πρώτη κεφαλιά και με νέα κεφαλιά ο Περογαμβράκης έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

17' Ωραίος συνδυασμός στην επίθεση του ΟΦΗ με την μπάλα να φτάνει στον Περογαμβράκη, που σούταρε από κοντά αλλά έπεσε ωραία στη γωνία του και έδιωξε ο Μακρίδης.

23' Δυνατό σουτ από τον Πόποβιτς, με τον Μακρίδη να αποκρούει ξανά.

28' Πιέζει ο ΟΦΗ και νέο σουτ του Μπολάκη ήταν άστοχο.

37' Αναγκαστική αλλαγή για τον ΟΦΗ, με τον Γκούμα να αποχωρεί τραυματίας με ενοχλήσεις στους προσαγωγούς. Τη θέση του πήρε ο Κώστας Κιάσσος, με τον έμπειρο παίκτη να κάνει ντεμπούτο μέσα σε ζεστό χειροκρότημα.

42' Ο ΟΦΗ πλησιάζει στο δεύτερο γκολ, με τη μπάλα μετά το σουτ του Φραγκουλάκη, να τραντάζει το δοκάρι της αντίπαλης εστίας.

Φινάλε στο α' ημίχρονο, ΟΦΗ-Τράχωνες 1-0

Έναρξη β' ημιχρόνου

49' Με γκολ ξεκινά στο β΄ημίχρονο ο ΟΦΗ με αυτογκόλ του Αφράτη. Η φάση ξεκίνησε από περίπτωση πέναλτι πάνω στον Περογαμβράκη και στην εξέλιξή της με το αυτογκόλ έγινε το 2-0.

51' Καθαρίζει το παιχνίδι ο ΟΦΗ με σκόρερ τον Κώτσιο, νωρίς το 3-0 στο β' ημίχρονο.

57' Ο Πόποβιτς βρίσκεται μόνος με το τέρμα αλλά στέλνει τη μπάλα άουτ.

65' Ο Μαρτσάκης με την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο απειλεί την εστία του Μακρίδη.

66' Τελευταία στιγμή ανακόπηκε ο Περογαμβράκης, που ήταν έτοιμος να σκοράρει μετά από λάθος στην άμυνα των Τραχώνων.

68' Συνεχίζει να σκοράρει ο ΟΦΗ, 4-0 με γκολ του Περογαμβράκη, το δεύτερο προσωπικό του στο παιχνίδι. Ο "Πέρο" έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα με κεφαλιά μετά από απόκρουση του Μακρίδη σε σουτ του Φραγκουλάκη.

73' Σειρά του Πόποβιτς να βρει δίχτυα και ο ΟΦΗ προηγείται 5-0! Μετά από σέντρα του Μαρτσάκη, ο Κροάτης με κοντινή κεφαλιά ανέβασε κι άλλο το δείκτη του σκορ.

81' Τα έξι γκολ φτάνει ο ΟΦΗ! Αυτή τη φορά ο Μιχάλης Φραγκουλάκης με ωραίο σουτ έστειλε τη μπάλα στη γωνία της αντίπαλης εστίας, γράφοντας το 6-0.

Τελικό σκορ, ΟΦΗ-Τράχωνες 6-0.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News