default-image

Σημαντικές αναμετρήσεις για Εργοτέλη και Ηράκλειο

Μπάσκετ
Σημαντικές αναμετρήσεις για Εργοτέλη και Ηράκλειο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σημαντική είναι η 13η αγωνιστική της Β' Εθνικής τόσο για τον Εργοτέλη όσο και για το Ηράκλειο. Οι «κιτρινόμαυροι» υποδέχονται σήμερα στις 5μ.μ. τον ισόβαθμό τους Κρόνο Αγίου Δημητρίου με τη νίκη να αποτελεί μονόδρομο για δύο λόγους.

Πρώτος γιατί το παιχνίδι διεξάγεται στο Λίντο και δεύτερον γιατί βάζει άλλη μία ομάδα αποκάτω στην προσπάθεια που κάνει για την παραμονή στην κατηγορία. Απών θα είναι ο Πρόδρομος Τσερκιτσόγλου, ο οποίος νιώθει ενοχλήσεις στο πόδι του. Διαιτητές θα είναι οι κ. Κυριακόπουλος, Λιότσος και κομισάριος ο κ. Ευαγγελινός.

Το πρωτοπόρο Ηράκλειο από την πλευρά του ταξίδεψε την Παρασκευή με μία σημαντική απώλεια για την Αθήνα, εκεί, όπου σήμερα στις 5μ.μ θα αντιμετωπίσει τον Αμύντα. Ο Βασίλης Ράλλης δεν υπολογίζει στον Δημήτρη Καραδολάμη, ο οποίος υπέστη διάστρεμμα στην προπόνηση της Πέμπτης, όμως την αποστολή ακολούθησε ο νεαρός Κώστας Κίτσος.

Διαιτητές θα είναι οι κ. Δεληγιαννίδης και Τζίμας.

Τη 13η αγωνιστική συμπληρώνουν τα παιχνίδια Φιλαθλητικός-Ιωνικός Νικ., Παπάγου-Κορωπί, Προμηθέας Χ.-Χολαργός, Πανιώνιος-Ίκαρος Ν. Σμ., Πανελευσινιακός-Νίκη Αμαρ. και Ένωση Ιλίου-Έσπερος.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News