Αθλητισμός

Από Δευτέρα εξελίξεις για προπονητή στον ΟΦΗ

Στο θέμα του προπονητή για τον ΟΦΗ, οι διοικούντες δε θέλουν να πάρουν βιαστικές αποφάσεις και δεν έχουν μπει στην ουσία του ζητήματος, κάνοντας αναλυτικές συζητήσεις με τεχνικούς.

Όσα έχουν συμβεί είναι καθαρά σε διερευνητικό στάδιο, με τους Βέλιτς και Κολιτσιδάκη να είναι στις σκέψεις, αλλά μέχρι εκεί. Πληροφορίες λένε, ότι η υπόθεση προπονητής θα τεθεί επί τάπητος μετά τον αγώνα της Κυριακής, ενώ κάποιοι δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο ο ΟΦΗ να πάει με το Γιώργο Βλαστό προπονητή και στο ματς με τον Φωστήρα. Προτάσεις και ονόματα πέφτουν… βροχή από το πρωί της Πέμπτης, όμως στην ομάδα του Ηρακλείου θέλουν να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Στα μεταγραφικά το… παζλ είναι ξεκάθαρο για τους ανθρώπους του ΟΦΗ, που αναζητούν ένα ανασταλτικό μέσο, δεκάρι και ακραίο μεσοεπιθετικό. Ο Χαντί είναι ο διακαής πόθος για την τελευταία θέση και μάλιστα ο ίδιος εμφανίζεται θετικός, αν υπάρξει ταύτιση απόψεων σε κάποιους βασικούς τομείς. Βέβαια, θα πρέπει πρώτα να λυθεί και το θέμα της αποδέσμευσης του από τον Ηρακλή.

Για το 6αρι, η περίπτωση του Μητρόπουλου μένει πίσω, όμως σύμφωνα με πληροφορίες στο προσκήνιο έρχεται άλλος παίκτης με θητεία σε Σούπερ Λίγκα και Football League. Πρόκειται για Αφρικανό με πορεία αρκετών χρόνων στα ελληνικά γήπεδα.

Σχόλια