default-image

Σφαιρόπουλος: Μια νίκη σε έναν μακρύ δρόμο

Αθλητισμός
Σφαιρόπουλος: Μια νίκη σε έναν μακρύ δρόμο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τη σημασία της νίκης του Ολυμπιακού επισήμανε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, τονίζοντας ωστόσο πως η ομάδα του έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης, αλλά και παιχνίδια μπροστά της στο Top 16.

«Η Λαμποράλ Κούτσα είναι εξαιρετική ομάδα και αυτή ήταν μια πολύ σημαντική νίκη για εμάς καθώς στην έδρα τους παίζουν εξαιρετικά. Πρόκειται για ομάδα που παίζει με φοβερή ενέργεια στην έδρα της και η νίκη αυτή ήταν σημαντική καθώς ήταν εκτός έδρας σε ένα εξαιρετικά δύσκολο γκρουπ. Η Λαμποράλ έχει κερδίσει εδώ τη Ρεάλ, τη Μπαρτσελόνα και πραγματικά η αποστολή μας ήταν δύσκολη.

Τους ξέραμε και μας ήξεραν. Τους είχαμε παίξει και στον πρώτο γύρο εδώ και τώρα είχαμε μεγαλύτερη συγκέντρωση, παρουσιαστήκαμε πιο έτοιμοι, ειδικότερα στα κρίσιμα σημεία του παιχνιδιού», τόνισε ο προπονητής του Ολυμπιακού.

«Ήταν πολύ σημαντικό το πόσο συγκεντρωμένα ξεκινήσαμε το ματς. Κρατήσαμε τη Λαμποράλ χαμηλά στο σκορ στην πρώτη περίοδο, είχαμε τον έλεγχο του ρυθμού σε όλο το ματς, είχαμε το προβάδισμα. Ξέραμε πως στο δεύτερο ημίχρονο θα αντιδρούσε η Λαμποράλ. Και το έκανε. Μας πλησίασε στο σκορ, αλλά στο τέλος της τρίτης περιόδου κρατήσαμε τη διαφορά και αυτό ήταν σημαντικό.

Έτσι όπως πήγε το ματς, νομίζω δίκαια πήραμε τη νίκη. Μετά το τέλος του παιχνιδιού, έδωσα συγχαρητήρια στους παίκτες, ακολούθησαν το πλάνο στο μεγαλύτερο μέρος του ματς, τους είπα, όμως, πως αυτή ήταν απλά μια νίκη σε έναν μακρύ δρόμο και θα πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι και να δουλέψουμε ακόμη πιο σκληρά για να βελτιώσουμε κάποια πράγματα στο παιχνίδι μας. Θέλω να ευχηθώ καλή τύχη στη Λαμποράλ Κούτσα. Θέλω να ευχηθώ καλή τύχη στη Λαμποράλ Κούτσα», πρόσθεσε.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News