default-image

Δύο από Ολυμπιακό θέλει ο Ελευθερόπουλος

Αθλητισμός
Δύο από Ολυμπιακό θέλει ο Ελευθερόπουλος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τον δανεισμό του Δημήτρη Κολοβού από τον Ολυμπιακό έχει θέσει ως προτεραιότητα ο προπονητής του Πανθρακικού, Δημήτρης Ελευθερόπουλος.

Ο τεχνικός της ομάδα της Κομοτηνής επιθυμεί να... δανειστεί για το υπόλοιπο της σεζόν τον 22χρονο εξτρέμ, θέλοντας έτσι να προσθέσει έναν ικανότατο ποδοσφαιριστή στην προσπάθεια του Πανθρακικού να σώσει την κατηγορία. Ο Κολοβός δεν έχει καταφέρει ακόμη να πάρει πολλές ευκαιρίες από τον Μάρκο Σίλβα, έχοντας αγωνιστεί σε 2 ματς στο πρωτάθλημα ως αλλαγή και σε άλλα 3 στο Κύπελλο έχοντας σκοράρει μια φορά.

Παράλληλα, ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος εξετάζει και την περίπτωση του δανεισμού του Ανδρέα Μπουχαλάκη, επίσης, από τον Ολυμπιακό. Ο 22χρονος μέσος έχει προλάβει να αγωνιστεί σε μόλις ένα ματς, αυτό της πρώτης αγωνιστικής κόντρα στον Πανιώνιο αλλά στη συνέχεια τραυματίστηκε και δεν έχει επιστρέψει ακόμη στους αγωνιστικούς χώρους. Ωστόσο, ο νεαρός τεχνικός θα προχωρήσει αυτή την περίπτωση εάν δεν καταφέρει να κάνει «δικό του» τον Δημήτρη Κολοβό, ο οποίος αποτελεί τον διακαή πόθο του.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News