default-image

Στη Λίβερπουλ ο Γκρούγιτς

Ποδόσφαιρο
Στη Λίβερπουλ ο Γκρούγιτς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επισημοποιήθηκε η συνεργασία του Μάρκο Γκρούγιτς στη Λίβερπουλ. Οι "ρεντς" ανακοίνωσαν την απόκτηση του 19χρονου Σέρβου χαφ, ο οποίος βέβαια μέχρι τα τέλη της τρέχουσας σεζόν θα παραμείνει ως δανεικός στον Ερυθρό Αστέρα.

Ο Γκρούγιτς είναι γεννημένος στις 13 Απριλίου 1996 και έχει ύψος 1.91. Μετά τις υπογραφές, ο νεαρός δήλωσε: "Σκεφτόμουν την πρόοδό μου και αποφάσισα ότι θα ήταν καλό για εμένα να έρθω εδώ. Θέλω να παίξω μπροστά στους πιο... θορυβώδεις οπαδούς της Ευρώπης, στο Άνφιλντ. Μου αρέσει να παίζω κάτω από πίεση".

Ο Σέρβος είναι η πρώτη μεταγραφή επί εποχής Κλοπ στη Λίβερπουλ.  Ξεκίνησε σε νεαρή ηλικία στην ακαδημία του Ερυθρού Αστέρα και έκανε ντεμπούτο στην πρώτη ομάδα στις 17 Μαΐου 2013, σε αγώνα με τη Βοϊβοντίνα. Το 2014 δόθηκε δανεικός στην FK Kolubara για να επιστρέψει στον Ερυθρό Αστέρα και να κατακτήσει μαζί του τη 2η θέση στο πρωτάθλημα της σεζόν 2014-2015. Ήταν μέλος της Εθνικής Σερβίας Κ20, με την οποία πήρε το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Ο προπονητής της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ, δήλωσε: "Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι, διότι ο Μάρκο είναι μεγάλο ταλέντο. Όταν ήρθα εδώ, οι σκάουτς μου τον έδειξαν και είδα έναν ικανότατο παίκτη. Μιλήσαμε μαζί του και τον φέραμε εδώ. Είναι ψηλός αλλά γρήγορος. Είναι νεαρός και πρέπει να βελτιωθεί".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News