default-image

Ανοιχτοί... λογαριασμοί για Πλατανιά και Ατρόμητο (0-0)

Αθλητισμός
Ανοιχτοί... λογαριασμοί για Πλατανιά και Ατρόμητο (0-0)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο 0-0 «κόλλησαν» Πλατανιάς και Ατρόμητος στα Περιβόλια στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής της φάσης των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας, με το αποτέλεσμα όμως να μην αντικατοπτρίζει την εικόνα του ματς, αφού και οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες να κατακτήσουν τη νίκη.

Το α' ημίχρονο άνηκε εξ ολοκλήρου στους γηπεδούχους που επέβαλλαν πλήρως το ρυθμό που ήθελαν, χάνοντας μεγάλες ευκαιρίες με τους Ανγκούλο και Γκνιάτιτς να πετύχουν κάποιο τέρμα, ενώ οι φιλοξενούμενοι ήταν φανερά εκτός ρυθμού και άργησαν πολύ να μπουν στις συνθήκες του αγώνα.

Αυτό συνέβη τελικά στο β' ημίχρονο, με τους παίκτες του Τραϊανού Δέλλα να καταφέρνουν να κρατήσουν την μπάλα ενώ έχασαν δύο πολύ μεγάλες ευκαιρίες με τον Ναπολεόνι να αποδεικνύεται μοιραίος για τους Περιστεριώτες.

Οι φιλοξενούμενοι μάλιστα διαμαρτύρονται έντονα για δύο φάσεις και συγκεκριμένα στο 30', όταν σύμφωνα με τους «κυανόλευκους» ο Στανισάβλιεβιτς έπρεπε να δει δεύτερη κίτρινη κάρτα για τράβηγμα της φανέλας του Πίτου Γκαρσία και στο 57', όταν ο Πίτου υποδείχθηκε λανθασμένα σε θέση οφ-σάιντ τη στιγμή που ήταν έτοιμος να πλασάρει τον Κοκκαλά.

Πλέον, οι δύο ομάδες θα λύσουν τους λογαριασμούς τους στο δεύτερο ματς στις 12 Ιανουαρίου στο Περιστέρι.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γιώργος Παράσχος): Κοκκαλάς, Κουλιμπαλί (46' Μαχαμάτ), Βάντερσον, Σελίν, Μπανανά, Γκνιάτιτς, Στανισάβλιεβιτς (67' Τσουράκης),  Γουνδουλάκης, Ανγκούλο, Αποστολόπουλος, Γκόμες (79' Πάγκαλος).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Τραϊανός Δέλλας): Μπάρκας, Κούρος, Λαζαρίδης, Κοντοές, Ούμπιντες, Γοδόι (67' Λε Ταλέκ), Μπάλλας, Μπίτολο, Πίτου Γκαρσία (73' Ουσέρο), Μπρίτο (88' Φυτανίδης), Ναπολεόνι.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News