default-image

Μεταγραφικό ντεμαράζ από τον Παναθηναϊκό

Αθλητισμός
Μεταγραφικό ντεμαράζ από τον Παναθηναϊκό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε πολύ καλό δρόμο βρίσκεται η μεταγραφή του Λούκας Εβανγκελίστα στον Παναθηναϊκό. Οι πληροφορίες του sport-fm από την Ιταλία αναφέρουν πως οι επαφές του Παναθηναϊκού με την Ουντινέζε για τον δανεισμό του ταλαντούχου μέσου, είναι σε προχωρημένο επίπεδο και φαίνεται πως απομένουν ορισμένες λεπτομέρειες για να οριστικοποιηθεί το «deal».

Ο 20χρονος Βραζιλιάνος ταλαντούχος μεσοεπιθετικός αποτελεί διακαή πόθο του Αντρέα Στραματσόνι, ο οποίος τον θεωρεί έναν ποδοσφαιριστή που μπορεί να βοηθήσει ιδιαίτερα την ομάδα στο επιθετικό κομμάτι, τόσο με τις ασίστ του και την πολύ καλή του επαφή με τη μπάλα, όσο και με τα τρεξίματά του.

Η Ουντινέζε αναμένεται να παραχωρήσει τον ποδοσφαιριστή στο «τριφύλλι» δανεικό για τον επόμενο ενάμιση χρόνο, ενώ στο συμβόλαιο του, το οποίο θα καλύψει ο Παναθηναϊκός, θα υπάρξει και μεγάλη οψιόν αγοράς. Με αυτή του την κίνηση, ο ιταλικός σύλλογος δείχνει ότι υπολογίζει ιδιαίτερα τον διεθνή παίκτη με τις μικρές ομάδες της Βραζιλίας, αλλά θέλει να του δώσει αρκετό χρόνο συμμετοχής στα πόδια του.

Παίρνει και Μαμούτε

Μια ακόμα έκπληξη ετοιμάζει ο Παναθηναϊκός, που είναι μια ανάσα από το να ντύσει στα πράσινα ένα... «μαμούθ» της U20 της Βραζιλίας.

Σύμφωνα με τους Βραζιλιάνους, οι «πράσινοι» είναι μια ανάσα απ' την απόκτηση του Γιούρι Μαμούτε με τη μορφή δανεισμού από την Γκρέμιο για τους επόμενους 18 μήνες!

Ο 20χρονος επιθετικός είναι διεθνής με τους «μικρούς» της Βραζιλίας, αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν στην Μποταφόγκο ως δανεικός, ενώ σύμφωνα με τους συμπατριώτες του, ήδη ταξιδεύει με προορισμό την Αθήνα για να υπογράψει για ενάμιση χρόνο στους «πράσινους».

Το πραγματικό όνομα του νεαρού στράικερ είναι Γιούρι Σόουζα Αλμέιδα, όμως του «κόλλησε» το Μαμούτε -που στα βραζιλιάνικα σημαίνει μαμούθ- λόγω του μυικού όγκου του και της δύναμής του.

Είναι ένας επιθετικός γρήγορος, δυνατός και διεμβολιστής, καλός με τη μπάλα στα πόδια, που μπορεί να δώσει σπουδαίες λύσεις στο πλάνο που έχει στο μυαλό του ο Αντρέα Στραματσόνι.

Η αξία του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο είναι πάνω από 5 εκατ. ευρώ. Αυτή θα είναι η οψιόν αγοράς του από τον Παναθηναϊκό.

Η Γκρέμιο δεν τον παραχωρεί αυτή τη στιγμή, αλλά τον δίνει δανεικό για να πάρει χρόνο συμμετοχής στην Ευρώπη και να ανεβάσει κι άλλο τις μετοχές του, με την ελπίδα να εισπράξει τα 5 εκατομμύρια.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News