default-image

Πρώτα η Λαμποράλ και μετά η Κρήτη

Μπάσκετ
Πρώτα η Λαμποράλ και μετά η Κρήτη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Λαμποράλ Κουτσα έχει επικεντρώσει το ενδιαφέρον του ο Ολυμπιακός, ο οποίος θέλει τη νίκη για να συνεχίσει από πλεονεκτική θέση στο Top16 της Ευρωλίγκας.

Οι «ερυθρόλευκοι» συνεχίζουν χωρίς προβλήματα την προετοιμασία τους με στόχο να κάνουν το 2 στα 2 μετά τη νίκη τους επί της Μπαρτσελόνα στην πρεμιέρα του Top16.

Μόνο ο Ματ Λοτζέσκι είναι ουσιαστικά εκτός, αφού δεν έχει ακόμα ξεπεράσει την θλάση που αποκόμισε προ καιρού. Ο Τζόνσον-Όντομ αναμένεται να κάνει το ευρωπαϊκό του ντεμπούτο με τα ερυθρόλευκα, μετά την παρθενική -με θετικό πρόσημο- εμφάνισή του στην Α1 με αντίπαλο τον Απόλλωνα Πατρών.

Η αποστολή των πρωταθλητών Ελλάδας θα προπονηθεί και την Τετάρτη στη χώρα μας, προτού στη συνέχεια «πετάξει» για Βιτόρια. Να υπενθυμίσουμε ότι ο Ολυμπιακός επιστρέφοντας στην Ελλάδα θα έρθει κατευθείαν στο Ηράκλειο, όπου θα φιλοξενηθεί την Παρασκευή και το Σάββατο ενόψει της αναμέτρησης με το Ρέθυμνο την Κυριακή για τη 13η αγωνιστική της Α1.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος έχει ζητήσει το Λίντο για τις προπονήσεις της ομάδας του καθώς μοιάζει με το «Μελίνα Μερκούρη» του  Ρεθύμνου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News