Αθλητισμός

Στήριξαν το σύλλογο ΑμεΑ "ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ"

 Μια πολύ σημαντική πρωτοβουλία έλαβε χώρα το απόγευμα της Κυριακής 3 Ιανουαρίου στο γήπεδο των Βώρων. Η ΑΕ Καμηλαρίου είχε τη σκέψη της διοργάνωσης ενός ποδοσφαιρικού τουρνουά, με στόχο την οικονομική ενίσχυση του Συλλόγου ΑμεΑ «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ» που εδρεύει στη Νότια Κρήτη.

Πέρα από τους διοργανωτές, στο τουρνουά συμμετείχαν οι ομάδες της Δόξας Γαλιάς, της Γόρτυνας και των Νέων Μοιρών, ενώ έδωσαν το παρών πολλοί παράγοντες και φίλαθλοι του μεσαρίτικου ποδοσφαίρου. Για την ιστορία, νικήτρια του τουρνουά αναδείχθηκε η ομάδα της Δόξας Γαλιάς που κέρδισε στα πέναλτι την ομάδα της Γόρτυνας (ο κανονικός αγώνας έληξε 1-1). Για την 3η και 4η θέση αγωνίστηκαν η διοργανώτρια ομάδα της ΑΕ Καμηλαρίου και οι Νέοι Μοιρών. Και εδώ ο αγώνας έληξε ισόπαλος με 1-1 και το αποτέλεσμα κρίθηκε στα πέναλτι με νικήτρια ομάδα τους Νέους Μοιρών.

Την ΕΠΣ Ηρακλείου εκπροσώπησε το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Γιώργος Πλούταρχος Κουτεντάκης, ο οποίος και έδωσε την πλακέτα στη νικήτρια ομάδα της Δόξας Γαλιάς. Μάλιστα με ανακοίνωσή της η ΕΠΣΗ συγχαίρει το σωματείο ΑΕ Καμηλαρίου για την πολύ σημαντική πρωτοβουλία να διοργανώσει στο γήπεδο των Βώρων τουρνουά ποδοσφαίρου για την ενίσχυση του Συλλόγου ΑμεΑ «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ», αναφέροντας ότι «τέτοιες ενέργειες δείχνουν το δρόμο και αποδεικνύουν ότι μέσα από το ποδόσφαιρο μπορούν να σταλούν σημαντικά κοινωνικά μηνύματα».

Η ΑΕ Καμηλαρίου ως επιστέγασμα του τουρνουά, τίμησε το μεγάλο Μεσαρίτη Παγκόσμιο Πρωταθλητή, ρέκορντμαν και Παραολυμπιονίκη Μανώλη Στεφανουδάκη, για την μεγάλη του αθλητική και κοινωνική προσφορά. Την αναμνηστική πλακέτα παρέδωσε ο πρόεδρος της ομάδας  κ. Αλέκος Σπυριδάκης. Στις ομάδες που συμμετείχαν στο τουρνουά δόθηκαν αναμνηστικές πλακέτες και στους ποδοσφαιριστές μετάλλια.

Σχόλια