default-image

Γιορτάζει και τιμά η οικογένεια του ΠΟΑ

Ποδόσφαιρο
Γιορτάζει και τιμά η οικογένεια του ΠΟΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μια ξεχωριστή εκδήλωση διοργανώνουν απόψε τα τρία σωματεία της οικογένειας του ΠΟΑ, προκειμένου να γιορτάσουν την έλευση του νέου έτους αλλά και να πραγματοποιήσουν κάποιες σημαντικές απονομές.

Το ραντεβού δίνεται στο εστιατόριο «Χατζής» στο Κοκκίνη Χάνι και εκεί οι διοικήσεις του ΠΟΑ, του Κεραυνού αλλά και του Ερμή Ατσαλένιου προσκαλούν όλο τον κόσμο στον ετήσιο χορό της οικογένειας του σωματείου. Είναι μια εκδήλωση για διασκέδαση, χορό αλλά και τιμές σε «μικρούς» αθλητές που εκπροσώπησαν τα σωματεία του ΠΟΑ και αγωνίστηκαν στις Μικτές Ομάδες ΕΠΣΗ και Περιφέρειας Κρήτης, κάνοντας υπερήφανη την ομάδα.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, θα τιμηθούν οι ποδοσφαιριστές του Κεραυνού για την συμμετοχή τους στην Α2 κατηγορία της ΕΠΣ Ηρακλείου, οι ποδοσφαιριστές του Ερμή Ατσαλένιου για την συμμετοχή τους στο πρωτάθλημα της Γ΄ ΕΠΣΗ αλλά και οι ποδοσφαιριστής που συμμετείχαν στις Μικτές Ομάδες της ΕΠΣ Ηρακλείου και είναι οι εξής: Χριστόφορος Ανυφαντάκης, Μανώλης Βοργιάς, Γιάννης Κενδριστάκης, Νίκος Γκογκόσης, Κωνσταντίνος Λέλεκας, Γιάννης Λίλος, Μηνάς Μαυρής, Δημήτρης Μπιρμπίλης, Μιχάλης Ξυλούρης, Γιάννης Ρουμπάκης, Μανώλης Φουκάκης και Χάρης Χρονάκης.

Ακόμα, θα τιμηθούν οι ποδοσφαιριστές Μανώλης Αγγελάκης, Σταμάτης Μακρυγιαννάκης και Κώστας Μακρυγιαννάκης για την συμμετοχή τους στην τελική φάση Μικτών Παίδων και Νέων στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News