default-image

Στη λίστα του ΟΦΗ και ο Ισπανός Χοσέ Γκαλάν

Ποδόσφαιρο
Στη λίστα του ΟΦΗ και ο Ισπανός Χοσέ Γκαλάν

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο ΟΦΗ έχει απλώσει τα… δίχτυα του σε μεταγραφικό επίπεδο και τα τηλέφωνα έχουν πάρει… φωτιά. Η ομάδα του Ηρακλείου έχει επικεντρωθεί σε συγκεκριμένες κατευθύνσεις και μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να υπάρχουν… αποτελέσματα. Ο αναπληρωτής πρόεδρος, Γιάννης Πολεμαρχάκης είναι σε διαρκή επικοινωνία με τον τεχνικό διευθυντή, Γιώργο Βλαστό και τον προπονητή, Νίκο Γκουλή.

Το νέο όνομα που… έπεσε στο τραπέζι είναι αυτό του Ισπανού δημιουργικού μέσου, Χοσέ Πεντρόσα Γκαλάν. Ο 30χρονος ποδοσφαιριστής ανήκει στον Άρη Λεμεσού, όπου μετράει 6 συμμετοχές ως τώρα στο Κυπριακό πρωτάθλημα. Σύμφωνα με πληροφορίες έχει προταθεί και η περίπτωση του εξετάζεται, χωρίς όμως να έχει προχωρήσει περισσότερο. Πρόκειται για ένα παίκτη, που ξεκίνησε από την Ατλέτικο Μαδρίτης και ακολούθησε η Αλμερία, όμως από κει και μετά αγωνίστηκε σε χώρες όπως η Ινδονησία, η Ιορδανία, με ενδιάμεσο σταθμό την Αυστρία.

Αν ο ΟΦΗ προχωρήσει στις πρώτες διερευνητικές επαφές, εξαρτάται από ένα συνδυασμό δεδομένων, που φυσικά έχουν να κάνουν και με τους υπόλοιπους στόχους. Ειδικά χθες υπήρχαν συνεχείς επαφές για τα μεταγραφικά ζητήματα και ειδικά για την θέση του επιτελικού μέσου, οι προτεραιότητες είναι συγκεκριμένες. Μένει, να δούμε πόσο ψηλά μπορεί να ανέβει ο Γκαλάν στη σχετική λίστα όσο θα περνούν οι μέρες.

Περιμένουν απαντήσεις

Στο μεταξύ, υπάρχουν κάποιες μεταγραφικές υποθέσεις που είναι στο στάδιο των συζητήσεων πάνω από ένα μήνα. Ανασταλτικός μέσος, δημιουργικό χαφ και επιθετικός περιοχής είναι οι βασικές ανάγκες, ενώ στο «κάδρο» είναι και κάποιοι ακραίοι μεσοεπιθετικοί, ειδικά για την αριστερή πτέρυγα.

Σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες, για το 6αρι ίσως και χθες να υπήρχαν κάποιες απαντήσεις, με την περίπτωση του Μητρόπουλου να μην έχει ατονήσει εντελώς, αφού υπάρχουν κάποιες πιθανότητες. Πάντως, ο ΟΦΗ «δουλεύει» και την υπόθεση άλλου παίκτη για αυτή τη θέση, που επίσης έχει θητεία στην Σούπερ Λίγκα, όμως φέτος αγωνιζόταν στη Football League.

Συνολικά πάντως, σήμερα και αύριο περιμένουν κάποιες απαντήσεις, οπότε είναι πολύ πιθανό να «κλείσει» η πρώτη μεταγραφή μέσα στην εβδομάδα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News