default-image

Μιλάει με τη διοίκηση για το ρόστερ ο Σίλβα

Αθλητισμός
Μιλάει με τη διοίκηση για το ρόστερ ο Σίλβα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όλα δείχνουν πως ο Ολυμπιακός δεν πρόκειται να κάνει κάποια προσθήκη πρώτης γραμμής στο ρόστερ του στη διάρκεια της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, εκτός κι αν προκύψει κάποια μεγάλη πρόταση που θα τον βάλει σε διαδικασία σκέψης για πώληση κάποιου παίκτη πρώτης γραμμής.

Αυτή τη στιγμή στο προσκήνιο για τους «ερυθρόλευκους» είναι η τακτοποίηση των ζητημάτων που αφορούν στο υπάρχον δυναμικό. Ο Μάρκο Σίλβα είναι σε διαρκή επαφή με τη διοίκηση της ΠΑΕ για τις υποθέσεις των παικτών που δεν υπολογίζονται και θα αποχωρήσουν. Σε αυτή την κατηγορία ανήκουν οι Μανιάτης, Ερνάνι, Τζανδάρης και Πουλίδο.

Από εκεί και πέρα, δεν υπάρχει κάποια πρόταση για τον Ομάρ Ελαμπντελαουί (παρά τα όσα γράφτηκαν για Μπενφίκα) ή τον Άλφρεντ Φινμπόγκασον (αν και ο ίδιος είναι δυσαρεστημένος που δεν παίζει).

Σε ό,τι αφορά στις προσθήκες, ο Νίκος Ιωαννίδης θα ειδοποιηθεί τις επόμενες μέρες για το αν θα επιστρέψει στην ομάδα αποτελώντας τον τρίτο κατά σειρά επιλογής επιθετικό, αντί του Πουλίδο.

Για το καλοκαίρι κλεισμένοι θεωρούνται ο 21χρονος στόπερ Γιάννης Κάργας και ο 25χρονος Γκανέζος δεξιός μπακ, αμφότεροι από την Παναχαϊκή. Επίσης παρότι στην Κροατία γράφεται ότι η Ντιναμό Ζάγκρεμπ κινείται για να αποκτήσει τον Πολ Κεϊτά, ο 23χρονος Σενεγαλέζος μεσοαμυντικός είναι καπαρωμένος από τους Πειραιώτες και μόνο αν κάνουν εκείνοι πίσω θα χαλάσει το deal.

Ο Ολυμπιακός παρακολουθεί πάντα με ενδιαφέρον την περίπτωση του 24χρονου Αργεντινού ακραίου μεσοεπιθετικού Λούκας Βιγιαφάνιες, που παίζει δανεικός από την Ιντεπεντιέντε στον Παναιτωλικό και απασχολεί και την ΑΕΚ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News